Jó ez a konfig?
asus b85m-g
intel i5-4440
kingston hyperx fury 2x4gb 1600mhz
chieftec ctg-500w
thermaltake commander ms-I
LG GH24NSC0 fekete OEM DVD író
Illetve később tervezem venni ezeket:
gtx 750 ti
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
+valamilyen 120gb-os ssd
Mennyire arányos? nem akarok többet költeni gépre, csak amennyibe ezek a cuccok kerülnek (pcx).
A videokártyából elbírna erősebbet, egy gtx960-at mondnaék minimumnak, vagy egy r9 270x-et.
Egyébként igen, jó. GTX750ti-vel sem dől össze a világ, csak azért az említettekkel arányosabb lett volna.
SSD-ből nem kell drágát venni. A kingston sv300 bőven elég és semmi baja sincs, szemben a GYK-s rémhírekkel. Itthon 2-t nyúzok évek óta, az irodában pedig 3 darab teszi megbízhatóan, hibamentesen a dolgát, s legfőképp gyorsan. Ár/érték bajnok.
Jo lesz, de én is azt mondom hogy ehhez minimum egy gtx960 vagy 270x. Márcsak azért is mert 750Ti túlárazott meg ehhez a konfighoz nem nagyon illik.
Végre valaki aki nem szidja az sv300-at. Nekem is az van és semmi bajom nincs vele.
10mp windows
5mp office
15-20mp sony vegas, adobe premier, photoshop.
Köszönöm a válaszokat! A vga kérdést még később is el tudom dönteni, mert egyelőre nem lesz rá pénzem, és a mostani, régi vga-mat használom majd egy ideig (le se merem írni, hogy milyen vga, mert kapnám az ívet rendesen :D). SSD szintén, később veszem, ha lesz pénzem. A tanácsokat, tippeket, ötleteket köszönöm.
Annyi kérésem lenne még, hogy ha esetleg egy asus alaplapot tudnátok írni nekem ebben a 18-19-20ezer forintos árban, amibe bele tudnám tenni esetleg a wifi kártyát is, azt megköszönném. PCI-E a wifi kártyám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!