Elég lenne egy 350W-os táp az alábbi hardverek megfelelő meghajtásához? Ha nem, akkor miért nem?
Processzor: AMD A10 7700K Black Edition
Memória: 2x4Gb HyperX FURY Blue 1866Mhz (összesen 8Gb)
Videókártya: Asus R7 260X OC 2Gb DDR5
Alaplap: Asrock FM2A88M Extreme4+
Winchester: Western Digital Caviar Blue 320Gb 7200rpm
Linkek, remélem, hogy nem fogja levágni a gyakorikérdések...
Processzor: [link]
Memória: [link]
Videókártya: [link]
Alaplap: [link]
Jelenleg a számítógépemben egy 350W-os táp van, ami tökéletesen meghajtja a fenti alaplapot, processzort, winchestert, és 1x4Gb memóriát. Arra lennék kíváncsi, hogy ha vásárolnék még 1x4Gb memóriát, és egy fent megnevezett videókártyát, akkor zavartalanul tudna-e működni a számítógépem játék esetén.
Ahogy nézegettem a processzor 95W-ot, a videókártya maximum 150W-ot fogyaszt. A memória és a winchester, valamint az alaplap fogyasztása csekély.
(350W - [95W + 150W])= 105W
Ezek szerint 105W megmaradna a tápom teljesítményéből, és zavartalanul tudna üzemelni?
350W os tap nem letezik
pontos tipusu 350W os letezik de mind mas
260X nem fogyaszt 150W ot
ha normalisabb a tap minosegileg akkor ha akarmilyen regi es gyenge tipus is de boven birnia kell geped, 250W korulit ha le tud adni 12V n, 350 esek ha nem oregi 300W t korulit szoktak leadni
A táp pontos típusát nem tudom, azt tudom, hogy talán 2006-2007 körül vásároltuk... :/
Ha nem eszik 150W-ot a videókártya, akkor el kellene bírnia? Szerintem az alaplap sem eszik egetrengetően sokat...
Szétszedem a gépem, és megpróbálom megnézni, hogy mi a táp pontos típusa...
Én sem szeretnék efféle tápot használni, de sajnos minden pénzem beleöltem ezekbe az alkatrészekbe. A jövőben le szeretném váltani a tápot, winchestert és a gépházat is.
Holnapra lecsekkolom a típust. :)
A tápegység pontos típusa:
Mercury KOB AP4350XA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!