Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan/hol tudom átírni a MAC...

Hogyan/hol tudom átírni a MAC címem?

Figyelt kérdés

Sűrgős lenne!

Windows 7

Köszönöm!

2015. júl. 4. 09:44
 1/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Eszközkezelő\Hálózati kártyák\Az a kártya aminek a mac címét át akarod írni\ Jobb egér\Tulajdonságok\A megjelenő ablakban : Speciális Fül\Hálózati cím\A pöttyöt az értékhez rakni és beírni az új MAC címet. Kép : [link]

De csak azután fog megváltozni a mac cím, ha újraindítod a gépet, vagy a Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati kapcsolatok -nál a hálózati kártyát letiltod, majd újra engedélyezed.

(Mac cím ellenőrzős : parancssorban : ipconig / all a Fizikai cím-nél lévő érték a mac cím)

Sok sikert.

üdv.

2015. júl. 4. 11:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Hello. Köszönöm, megkeresem a beállitást. A lényeg azvolna hogy a régi gépem MAC jét irom, be az uj jelenleg használt helyett. Mert szerintem a netszolgáltató a régi MAC re állította be a netem, mert nemtudok torrentezni

Köszönöm

2015. júl. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!