Miért berreg a gép? Tönkremehet?
Közbe csak mondom hogy az alaplap jó másként nem kereste volna a ramokat ,ha a videó kárya kivétele és vissza rakása sem vezetne eredményre akkor RESET elünk egyet
Azóta berreg és nem indul, amióta kipucoltam :(
Ha valakinek van még valamilyen ötlete, vagy tippje, azt szívesen várom! Bármi ötlet,a gép kidobása nem jöhet szóba. És tudom hogy régi a gép, mert még nálam is idősebb, és ne akard megtudni mi van ráírva az EREDETI alaplapjára (Sajna az a régi alaplap már nem jó, mert vírusos lett, és erre az ABIT-ra lett lecserélve.) Nem értem. Egyszerűen nem értem hogy miért nem működik a gép.
Valószínű hogy hozzá sem kellett volna nyúlnom :(.
Akkor. ismét vedd ki a ramokat ( 1 vagy 2 db van bent azt nem mondtad! (azt hiszem)
Bekapcsolod a ramok nélkül a gépet SIPOL kikapcsolod a gépet ugy hogy hosszan nyomod a power gombot
vissza rakod csak az egyik ramot 1 slot ba , ha nem indul akkor a 2 slot ba és igy tovább mindaddig amíg el nem indul
Apropó a winyot a dvd t és a flppy kábelt is lehúztad az alaplapról?
Ha igen akkor mielőtt nekiállsz amit mondok húzd le ismét
Megtettem úgy hogy be voltak kötve, utánna úgy hogy le voltak húzva, mindegyik slotban minden variációt kipróbáltam mind a 2db rammal.
Ha nem volt benne ram sípolt egyet, ha volt benne akkor nem. De a gép nem indult. Megpróbáltam úgy is hogy volt benne ram, de vinyó nem és akkor is sípolt. Az alaplap sztem rendben van, a ramok is Sztem. A gép még mindig halkan berreg, de nem hajlandó sehog, sem elindulni.
Amikor lekötötted a winyot akkor mind a 2 ram benne volt ?
és sípolt vagy csak az egyik ram volt benne?
Kivettem a vinyót ramok bent : síp
A.) ram bent síp
B.) ram bent síp
Vinyó bent van : a.) ram semmi
B.) ram semmi
Ramok nélkül síp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!