CROSSFIRE 200%? Létezik?
Figyelt kérdés
config : i7-2600k, 2x4 gb ram 1600, 2x 7850 OC 2Gb., CM600w. srock68 z3, gen 3, ssd.
most csináltam crossfiret eyefinity miatt, benchmarkok amit eddig futattam 3dmark, heaven minden 2x annyi pontot ír, a játékok is kb, 2x nagyobb fps számmal mennek. Eddig a legrosszab Nvidia logosok közül az egyik csak 75% ot adott pluszba, ultrán. Tomb raider 2013 "hajas teszt" ahol eddig 15 fpsre lement most 35 alá nem megy. máshol kb. a duplája...
nem csak 30-50% ot kellett volna adnia?
8Gb-bol csomó ramot lekajál azt nem tudom kilőni valahol? szinte minden játék bezár vagy lefagy ha nincs bekapcsolva a virtuális memória.
2015. máj. 11. 22:42
2/3 anonim válasza:
Feltett egy értelmes kérdést,miért lenne buta?
3/3 anonim válasza:
mert játék válogatja h ogy az sli vagy cf rendszer mennyi plusz teljesítményt add !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!