Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Overclock dilemma?

Overclock dilemma?

Figyelt kérdés

Tuningoltam a procimat és a a Prime95-el stresszeltem kb 3 órán át és semmi error nem volt, valamint végig ment 100%-on minden mag. Próbálom megtalálni azt a legkissebb feszt amivel stabil a proci. Namost végig ment ugye a Prime 3 ór

n át, mint mondtam full loadon volt az összes mag, de amikor még a far cry-4et is elindítottam és játszottam kb 15 percet úgy h közben ugye ment a stress is, szóval ekkor már a prime kiirta 2 magnál is, hogy worker stopped, szóval 2 magot nem terhelt utána. A kérdésem az lenne h mikor számít stabilnak a proci? ha a játék és stress alatt is megy a full load és nem áll meg egy magra sem a stress, vagy már akkor is stabil ha a prime alatt végig megy fullon minden mag? Mert gondolom senki sem fog cpu stress közben még játszani is.

2015. febr. 13. 21:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Szerintem már akkor stabilnak számít ha a prime stresst birja full terhelésen az összes maggal, mert ugye ez a stress teszt mégjobban loadolja a procit mint a game, tehát ha ezt kibírja, akkor mindent kibir, csak akkor nem birta már, amikor egyszerre nbyomattam a kettőt, de gondolom ezt senki sem fogja csinálni, ezért gondolom h stabilnak számít az oc ha a orime-ot bírja fullon az össze smaggal és nem áll le egy masra sem a terhelés
2015. febr. 13. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A stress teszt elvileg maxon járatja a procidat, akkor te hogyan tudtál még a teszt mellett játszani is szétlaggolás nélkül? Amúgy én azt mondom a legjobb stress teszt a játék és az aktív használat, mindegy hogy hol ütközik ki a gond szerintem.
2015. febr. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!