Overclock dilemma?
Tuningoltam a procimat és a a Prime95-el stresszeltem kb 3 órán át és semmi error nem volt, valamint végig ment 100%-on minden mag. Próbálom megtalálni azt a legkissebb feszt amivel stabil a proci. Namost végig ment ugye a Prime 3 ór
n át, mint mondtam full loadon volt az összes mag, de amikor még a far cry-4et is elindítottam és játszottam kb 15 percet úgy h közben ugye ment a stress is, szóval ekkor már a prime kiirta 2 magnál is, hogy worker stopped, szóval 2 magot nem terhelt utána. A kérdésem az lenne h mikor számít stabilnak a proci? ha a játék és stress alatt is megy a full load és nem áll meg egy magra sem a stress, vagy már akkor is stabil ha a prime alatt végig megy fullon minden mag? Mert gondolom senki sem fog cpu stress közben még játszani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!