Miért nem tudom inicializálni az új hdd-t?
Figyelt kérdés
Most vettem, vadonatúj (SATA). Win7-em van.
Összedugtam, a sajátgépben nem látom, de ez még ok.
A Számítógép-kezelésnél már látom, de inicializálni kellene, de amikor megpróbálom hibát ír ki (ADATHIBA (CRC))!
Mit csináljak? Partition Manager sem segített...
2010. jan. 29. 14:41
1/11 anonim válasza:
Ha a saját gépben nem látod, az gáz. A jumper jó helyen van? Slave meghajtónak kell beállítani. Ha ez megvan, leformázod és elvileg működnie kell.
2/11 anonim válasza:
Próbáld meg ujrarakni a windowst, de elötte probáld meg azt amit az elöttem lévő írt.
3/11 anonim válasza:
Partícionálni kellene legalább és a win7-el megformázni.
SATA-nál már nincs slave-master jumper!
4/11 A kérdező kommentje:
2010. jan. 29. 17:05
6/11 anonim válasza:
ezt én láttam rosszul vagy ebbe nincs jumperpöcökizé?
7/11 A kérdező kommentje:
jó látod, nincs és nem is adtak hozzá jumperpöcökizét,
de az előbbi hozzászóló azt írta hogy nem is kell...
2010. jan. 29. 19:47
8/11 anonim válasza:
Jumperpöcökizé na ezt jól megfogalmaztam :D. Egyébként én vagyok régi módi mert számomra a sata csatlakozó vékony hosszúkás? De lehet h ez már vmi ujjabb fajta és nekem non régi a gépem.:D
9/11 anonim válasza:
Jah a vékony hosszukás az az IDE
10/11 anonim válasza:
ebben mért nincs IDE csatlakozó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!