Hogyan állíthatom vissza a tartalmát a külső HDD-nek?
Figyelt kérdés
500 GB-os Transcend típusú külő HDD-m 2 éve gondtalan használom. A délelőtt folyamán tettem rá, és töröltem is róla adatot, majd most újratelepítettem a laptopot (win7 Ultimate 64), rácsatlakoztatom és mintha egy szűz HDD lenne, kér h a használatba vétel előtt formázzam meg...persze nem teszem mivel nem kicsit fontos dolgok vannak rajta.
Próbáltam az asztalin ugyanilyen op rendszerrel illetve XP-vel is, ugyanaz a jelenség. Másik USB kábel sem segített.
Van valami program, ami ilyenkor segíthetne az adataimat előhozni/visszahozni róla?
2014. okt. 11. 15:14
1/2 pinkpancser válasza:
Van sok olyan program ami segíthet. Nekem legjobban a get data back jött be, de a visszaállításhoz sok sok szabad hely kell egy másik vinyón.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom azzal.
2014. okt. 13. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!