Nagyon hangos a GPU hűtőm!?
AMD Radeon HD 6700 series (nem értem mert nincs konkrét neve csak annyi van írva mindenhova, hogy hd 6700 series) videokártyám van, és terhelés alatt felmegy 70 fok körülire és elkezd nagyon hangosan hűteni.
Gondoltam rá, hogy veszek egy házhűtőt, mert pont oda tudnám tenni, ahol a gpu van. Szerintetek az segítene? vagy a videókarinak a ventilátorát kellene valahogy lecserélnem? Csak az meg gyári és elég hülye kialakítása van, nem tudom cserélhető-e.
Táp: FSP 400-60APN
70 °C még nem vészes. És a házhűtő is jelenetezhet pár fokot.
Amúgy meg olyan hűtőt még nem láttam ami nem cserélhető.
Radeon HD 6700 series
Vagyis 6700-as család. Sok videokártya belefoglaltatik és a driverük mindnek ugyanaz. De lényegtelen hogy hívják
Ha egyáltalán nincs a számítógépházadban hűtőd akkor gyorsan vegyél egyet bele. Szereld be a ház végébe úgy hogy szívja ki a meleg levegőt a gép belsejéből. Persze a kiszívott levegő pótlódik, remélem a házad elejében vannak szellőzőlukak porszűrővel ellátva.
Videokártyának a 70 fok nem sok, ez normál terhelt hőmérséklet.
A venti a leírásod alapján akkor hangos ha a GPU meleg, tehát csak amikor gyorsan forog a venti. Egyelőre ne cseréld le ha teszi a dolgát. Játék alatt inkább használj fejhallgatót és nem fog zavarni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!