Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol lehet letolteni a Direct3D-t?

Hol lehet letolteni a Direct3D-t?

Figyelt kérdés
nem idnul el egyik jatekom se.ez a Direct3D hianyzik,hol lehet letolteni?
2010. jan. 19. 11:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Istenem, add el a gépet és vegyél egy Tetris-t.
2010. jan. 19. 11:22
 2/18 A kérdező kommentje:
?
2010. jan. 19. 11:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha régebben elindultak a játékok és csak most nem, akkor fel kell telepítened a videokártya drivert.

Valószínű ez hiányzik, vagy nem megfelelő verzió van felrakva.

2010. jan. 19. 14:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj bocs, azt elfelejtettem hozzáírni hogy a megfelelő DirectX is legyen feltelepítve most a 11-es verzió a legújabb tehát lehetséges hogy ez hiányzik neked, sőt úgy érzem inkább ez lehet a baj.

Bár szerintem ezt a verzió még nem túl sok játéknak kell, de directx9-es azért legyen fent legalább.

2010. jan. 19. 14:23
 5/18 A kérdező kommentje:
a videokartya drivert feltelepitettem mar.leszedtem az intrenetrol.a directx 9-es is feltelepitettem,es akkor sem indeul el.azt irja ki hogy a Direct3D hianyzik.
2010. jan. 19. 20:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Indítsd el: Start menü/Futtatás

Ide beírod hogy: dxdiag

OK

A megjelenő ablakban a "Képernyő" fülön keresd meg a Direct3D feliratot, és nézd meg hogy nincs-e letiltva, ha le van tiltva akkor engedélyezd.

Ha nincs letiltva akkor próbáld lefuttatni a Direct3D tesztet, ha hibaüzenetet ír ki, akkor másold be ide, hátha többet tudok mondani.

Egyébként ATI kártyád van?

Néhány régebbi (4-5 éves) ATI kártyánál előfordul hogy nem működik megfelelően a legújabb driverrel.

Ilyenkor keresned kell egy régebbi verziójú drivert és azzal megpróbálni. Egyelőre más nem jut az eszembe.

2010. jan. 20. 00:00
 7/18 A kérdező kommentje:

igen,ATI kartyam van. ATI mobility radeon HD 4500 series.

es ezt irja ki: Direct3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer.

2010. jan. 20. 22:15
 8/18 anonim ***** válasza:
55%

Akkor ha van a Notebook-odhoz telepítő lemezek amin rajta van a videókártya driver is, azt telepítsd fel.

Ellenkező esetben fel kell keresned a Notebook-odat gyártó honlapját és onnan kikeresni a te géped típusához tartozó drivert.

Egyébként az AMD-ATI honlapján csak Windows7-hez van fent driver, de a notebook gyártói honlapon talán van vista-hoz vagy xp-hez is.

Más tényleg nem jut eszembe, működnie kell.

2010. jan. 21. 14:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Acer Aspire 5536G notebookom van.ranentem a honlapra de nem talalom hogy honnan lehetne letolteni... :S
2010. jan. 21. 18:13
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

Remélem működni fog a link, kicsit hosszú:

[link]

Itt rámész sorban: Notebook->Aspire->Aspire5536G

Alatta válaszd ki hogy melyik operációs rendszerre kell a driver winxp,winvista vagy win7.

Ez alatt pedig ott lesz egy táblázat amiben vannak a driverek. Videókártyához a VGA ATI driver kell.

Ha a megfelelőt feltelepíted, és még mindig nem működik, akkor a továbbiakhoz ez a gyakorikérdéses oldal nem lesz elég. De én mindent megtettem :)

2010. jan. 22. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!