Oiuiouiouiouiou kérdése:
Miért sípol a számítógép és kap kékhalált?
Figyelt kérdés
Gyakran belassul és kap kékhalált+sípol( főleg akkor sípol nagyképernyős HD videóknál de pl. ha telepítem rá a Skyrimet akkor is sípol)
Mi lehet a baj?
2014. aug. 28. 16:41
1/17 anonim válasza:
Hogy sípol? Egy rövid-egy hosszú vagy hogyan?
Amúgy memóriahiba, VGA hiba lehet - MemTest86+-t futass, telepíts drivereket, szokásos diagnosztika.
3/17 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen anno játék közben és a videokártya túlmelegedett azért sípolt.
4/17 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy teljesen rendszertelenül sípol általába megállás nélkül van mikor csak rövideket de azt is rendszertelenül. meg az mi már hogy telepítés közben is sípol?
2014. aug. 28. 18:15
5/17 anonim válasza:
Nem hangos valamelyik ventillátor nagyon? Ki kéne takarítani és egy ilyen kisípolás után megnézni a hőmérsékleteket, én is melegedésre gyanakszom ez után.
6/17 A kérdező kommentje:
melegszik is az tuti...a SpeedFan-al megnéztem a hőmérsékletet és volt ahol 90C meg 100C-t mutatott a Temp1,Temp 2 nél
2014. aug. 29. 12:41
7/17 anonim válasza:
Akkor megvan a hiba és egy alapos takarítás + pasztázás megoldja a beteg gondját
8/17 SoulEater7797 válasza:
100 fok, az igen.
Minél előbb takarítsd ki, és pasztázd újra, mert megfő minden :D
9/17 anonim válasza:
Speedfan az egy nagy szar...szedd le az aida64-et, többet érsz vele
10/17 A kérdező kommentje:
már kitakaritottam ahogy csak lehetett de ugyanaz..esetlegg a pasztázás..az miből áll?
2014. aug. 31. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!