Mi lehet a gond vga?
Sziasztok!
vtx3d hd 6870x2-es kártyám van!
Amd illesztőprogram nélkül tökéletesen megy, de amiután felraktam a cataclysmet ezzel együtt az illesztőt, utána ujra kell indítani megteszem, és a windows betöltéséig megy el, utána amikor a felhasználói jelszót kéne írnom, ott feketeképernyőtb benyom és kész..... ujraindítás után is. Csökkentett módban tudom úgy elindítani hogy eszközkezelőben kitöröltem az illesztő progit akkor megy.... miért van ez hogy nem veszi be a cataclysm, vagy is tönkreteszi?...
Cataclysm :D
Jelszóval védve :D
egyre jobb... :D
Nálam nincs felhasználónév és jelszó beállítva.
Tudod miért?
Mert egyedüli felhasználója és rendszergazdája vagyok az általam telepített számítógépnek.
Próbáld meg úgy hogy te vagy a rendszergazda, és Catalyst drivert keress ne Cataclysm-et
"a jelszó egy védelem, ha netán valaki szeretné használni az nem tudja"
Minden jelszót fel lehet törni, a Win XP-be csökkentett módban Rendszergazdaként beléphet akárki.
"amit írtál semmi összefüggés"
Tegyük fel ha netán nem te lennél a rendszergazda, hanem csak egy korlátozott jogokkal felruházott felhasználó (mondom csak tegyük fel) akkor nem tudnál drivereket telepíteni. Van összefüggés.
"eszközkezelőben kitöröltem az illesztő progit"
Eszközkezelőből nem az illesztő programot törlöd hanem azt a hardvert amit a Win felismert. Újraindításnál megismeri a hardvert és társítja a még mindig fent lévő illesztőprogramot. Programok Hozzáadása/ Eltávolítása alól törölj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!