Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond vga?

Mi lehet a gond vga?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

vtx3d hd 6870x2-es kártyám van!

Amd illesztőprogram nélkül tökéletesen megy, de amiután felraktam a cataclysmet ezzel együtt az illesztőt, utána ujra kell indítani megteszem, és a windows betöltéséig megy el, utána amikor a felhasználói jelszót kéne írnom, ott feketeképernyőtb benyom és kész..... ujraindítás után is. Csökkentett módban tudom úgy elindítani hogy eszközkezelőben kitöröltem az illesztő progit akkor megy.... miért van ez hogy nem veszi be a cataclysm, vagy is tönkreteszi?...

2014. jún. 14. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Cataclysm :D

Jelszóval védve :D

egyre jobb... :D

2014. jún. 14. 18:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, minek jössz ide offolni, ahelyett hogy segítenél, igen képzeld el, amikor újra indul a gép, és a felhasználódnak van jelszó beállítva, akkor kéri:) Ez a képernyő helyett feketét dob és vége....
2014. jún. 14. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálam nincs felhasználónév és jelszó beállítva.

Tudod miért?

Mert egyedüli felhasználója és rendszergazdája vagyok az általam telepített számítógépnek.

Próbáld meg úgy hogy te vagy a rendszergazda, és Catalyst drivert keress ne Cataclysm-et

[link]

2014. jún. 14. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Uram istenem, én vagyok a rendszergazdája a számítógépnek... de tudod a jelszó egy védelem, ha netán valaki szeretné használni az nem tudja:) amit írtál semmi összefüggés és segítség, elmondtam hogy a catalyst az illesztővel rakja fel, és nem jó, mivel eztuán kéri a rendszer újra indítását, és fekete képernyő a felhasználó jelszónál, jelszó nélkül is ez jönne be:)......
2014. jún. 14. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
2014. jún. 14. 19:56
 6/9 anonim ***** válasza:

"a jelszó egy védelem, ha netán valaki szeretné használni az nem tudja"

Minden jelszót fel lehet törni, a Win XP-be csökkentett módban Rendszergazdaként beléphet akárki.

"amit írtál semmi összefüggés"

Tegyük fel ha netán nem te lennél a rendszergazda, hanem csak egy korlátozott jogokkal felruházott felhasználó (mondom csak tegyük fel) akkor nem tudnál drivereket telepíteni. Van összefüggés.

"eszközkezelőben kitöröltem az illesztő progit"

Eszközkezelőből nem az illesztő programot törlöd hanem azt a hardvert amit a Win felismert. Újraindításnál megismeri a hardvert és társítja a még mindig fent lévő illesztőprogramot. Programok Hozzáadása/ Eltávolítása alól törölj

2014. jún. 14. 20:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Csökkentett módban nincs windows installer, ami az amd illesztőprogram követel. Ha eszközkezelőből kitörlöm, akkor a belépés utána adja hozzá, és akkor követeli az ujraindítást, ha ujraindítanám nem lenne jó, de mivel nem teszem, ezért így tudom használni. Ha ez nem lenne akkor el sem indulna csökkentetten kivül!
2014. jún. 14. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Dobd el azt a kártyát barátom messzire, vagy többé ne kapcsold ki, ne indítsd újra a számítógéped :D
2014. jún. 14. 23:27
 9/9 A kérdező kommentje:
hát igen, mondjuk a vtx sem egy "jó" márka:)
2014. jún. 14. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!