Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia driver telepítése?

Nvidia driver telepítése?

Figyelt kérdés

Tegnap megpróbáltam telepíteni a legújabb nvidia drivert (337.valamennyi azt hiszem). Nem sikerült (pár másodperc után elhasal maga a "grafikus illesztőprogram telepítése"). <- valami ilyesminek hívja magyarul

Ezután letöröltem mindent nvidia programot a Vezérlőpult -> Programok és szolgáltatásokból. Meg ugye telepítéskor törölte a régi drivert elvileg (utána kisebb lett felbontás...)

Utána sem sikerült telepíteni, ugyanazt csinálja. Megpróbáltam egy 335.valahányast telepíteni, ugyanaz. Külön a Geforce Experience-t is megpróbáltam először telepíteni, ugyanez (az talán valami HD audioval száll el).

Ezután megpróbáltam csökkentett módban telepíteni. Itt sikerült, de nem mindent. A GF. Experience-t és azt hiszem a PhysiX-et nem engedte (.NET Framework kell nekik, ami csökkentett módban nem indul el). Újraindítás után a driver jónak tűnik (legalábbis ránézésre...). De az Experience-t továbbra sem tudom telepíteni.

Technikai adatok:

- Windows 7 SP1

- 750 Ti kártya (MSI TwinFrozr)

2014. jún. 2. 15:52
 1/2 anonim válasza:
Nekem is hasonló a problémám, egy ezer éves 8400 GS-el. az új Nvidia driver 0 terheltség mellett "xy driver váratlanul leállt" vagy hasonló hiba üzenet, befagy és elmegy a kép, vissza jön Aero is meghal, majd egy 15mp-re rá kékhalál. Valaki megoldás? Amúgy nvidia csomagot csak úgy nem tudod maradéktalanul törölni, keress hozzá leírást neten.
2014. jún. 3. 00:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Tegnap este sikerült megoldani:

1. Töröltem minden nvidia akármit a programok és szolgáltatások közül

2. Ez két újraindítással járt (HD audio és a VGA driver miatt)

3. Ezekhez a Windows 7 felpakolt mindig vlaamilyen gagyi drivert. Ezek után is újra kellett indítani.

4. De ezek után eltűnt minden sárga kérdőjelt/felkiáltójel az eszközkezelőből

5. Szóval megpróbálkoztam az Experience telepítésével, és lám, sikerült...

6. Ezután az Experience-ből a drivereket is sikerült telepíteni...

2014. jún. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!