Mik a számítógép részei?
Üssetek meg, de életemben először rakok össze gépet, és esküszöm nem vagyok benne biztos, hogy minden darabom megvan. Na szóval, amit veszek:
Számítógépház: - CODEGEN MUSTIFF (Táp nélkül)
Tápegység: - Gigabyte Superb 460
Alaplap: - GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H
Processzor: AMD Phenom-II X4 920 box AM3
Merevlemez: - HITACHI 500GB 7200rpm 16MB SATA2
Videokártya: - Ati Radeon PCI HD4850 512Mb Sapphire
Memória: - Kingston DDR2 4GB 800MHz KIT CL6
Optikai meghajtó: - LG GH-22LS50RBB Fekete OEM
Kártyaolvasó: - REVOLTEC RZ052 Procyon III 3,5”
Full hülyének érzem, de ugye nem kell más? (monitor, perifériák vannak)
Tudom, de az a munkámhoz fog kelleni.
Akkor biztosan ennyi?
Huhh... És ugye minden klappol?
"Üssetek meg, de életemben először rakok össze gépet, és esküszöm nem vagyok benne biztos"
"Full hülyének érzem, de ugye nem kell más? "
Hát nem látszik hogy először csinálod nagyon jó sőt kiváló gépet dobtál itt össze
Mondjuk ha csak tényleg dolgoznál rajta ilyen egyszerűbb programokkal pl office meg hasonlók ahhoz nem kell ilyen erős gép
Nagyon köszi!
Nem, nem office, 3DCGI animátor vagyok...:)
Egyébként meg tudod, ha az ember nulláról épít gépet, azért az nagyon felelősségteljes...
Ez így 145 000 forint.
De lehet, hogy plusz 2000ért inkább veszek bele Sapphire Radeon HD4830 1024MB PCIe-t
Vélemény?
És köszi mégegyszer!
Köszi!
Vazz, mindenki ezt mondja, hogy nem lesz már a Radeon? Eredetileg gyári konfigot akartam, amiben 4770es volt, és ott is azt mondták, hogy nincs már, csak GTS250. Azt olvastam viszont, hogy az valamivel gyengébb. Ez az új ATI meg 35 000 forint, ugye?
Tőlem lehet DDR3, hallgatok az okos szóra, de nekem kellene a 4 Giga RAM, akkor az meg 29 000, megint drágább.
Ennyivel jobb a DDR3?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!