Windows-nem sikerült a késleltetett írás. Mit tudok csinálni? Többi lent.
Karácsonyra kaptam egy winchestert, be is tettük a gépbe, használtam, jól működött, aztán egyre rosszabb és rosszabb lett a gép, hibaüzeneteket kaptam, aztán már nem is engedett be a windows, még csökkentett módba sem. így hát újra kellett tenni a gépet, sikeresen újra is lett telepítve, gyors volt, telepítettem az avast vírusírtót meg a hangártyámat és 1-2 progit, aztán megint lassú lett a gép, és újra kapom ezeket a hibaüzeneteket. Cpu folyamatosan 100%-on van. mikor újratettem a gépet, az új winchesteren lévő dolgokat rajta hagytam, lehet hogy vírusos?
hibaüzenetek: [link]
Ahogy látom, más programot sem akar már telepíteni, mert középen bejön egy hibaüzenet, hogy az exe fájlja nem jó, és hogy a program újratelepítése megoldhatja a problémát. Gyanakszok én is vírusra, mert mielőtt újratettem a gépet, letöltöttem több olyan progit, amivel lehet felvenni játékot, és lehet hogy az egyik vírusos volt, és rajta is hagytam az új winchesteren. akkor most mit csináljak? mert a vírusírtó eddig nem jelzett és mutatott semmit sem. tegyem újra a gépet, de úgy, hogy az összes partícióval együtt? vagy van más megoldás rá, hogy ne kelljen megint újratenni? köszönöm előre is a válaszokat! :)
Szia.
Szerintem ez nem vírus hanem a szép új HDD haldoklik. Ha garanciális akkor gyorsan vidd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!