Kovács Pistike01 kérdése:
A bios vagy az Aida mutat valós értéket?
Figyelt kérdés
Bios szerint 10-20 C Aida szerint 60 C felett...
Takarítva volt, újrapasztáztam. A venti folyamatosan megy, de halkan és jéghideg levegőt fúj.
2013. szept. 25. 19:55
3/8 anonim válasza:
Ja, bocs nem olvastam el. A BIOS mutatja a valós értékeket.
4/8 anonim válasza:
hogy a jo eletbe' van neked 14 fokos processzorhomersekleted, egy hutokamraban uzemelteted a gepet...?
5/8 A kérdező kommentje:
Látod ez egy jó kérdés. :D
Nincs itt túl meleg, mackósan kell legyek, de ez tényleg alacsony értéknek tűnik, akkor is, ha csak egy kis teljesítményű trinityről van szó.
2013. szept. 25. 20:37
6/8 A kérdező kommentje:
Kinyomoztam, mi a szitu.
Nem a cpu hűtő hangját hallom, hanem a ház hűtőjét. Valószínűleg azért lett minimálisan hangosabb, mert több levegő áramlik. ikszdé
A magok hőmérséklete valóban alacsony, ha hozzáérintem a kezem a hűtőbordához, odafagy.
A magas hőmérséklet a fusion controller hub értékét mutatja, melynél normális akár 85-95fok is. Ez valójában egy chipset, ami az alaplapon van.
2013. szept. 25. 23:22
7/8 anonim válasza:
meg mindig nem ertem, hogy hogy az 'stenben van 14 fokos maghomersekleted, folyekony nitrogent csorgatsz cseppenkent a bordara, vagy hogy...? :)
8/8 A kérdező kommentje:
Azért lehet, mert amikor csak a bios megy, akkor nincs terhelés alatt abszolút.
2013. szept. 26. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!