DVI és D-sub között mennyi különbség van képminőségben/színhűségben?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 20:38
1/7 P.O.C. válasza:
A dívíáj a jobb, mert az digitális. :)
(Mondjuk lehet öregszem és már kicsik vaksi vagyok, de az én Samsung SyncMaster 953BW monitoromon mindkettő megtalálható, semmi különbséget nem veszek észre. Egy korszerűbb monitoron talán van különbség.)
2/7 anonim válasza:
D-sub analóg, DVI digitális. Utóbbi javára billen a mérleg nyelve.
3/7 A kérdező kommentje:
És érdemes lecserélni egy 24"-os LCD monitornál a D-sub kábelt DVI kábelre ha van a moniroton és a VGA-n DVI kábel?
2013. aug. 13. 20:56
4/7 A kérdező kommentje:
*csatlakozó
2013. aug. 13. 20:56
5/7 anonim válasza:
Lg ips224-es monitorom van. A HDMI és a d-sub között szemmel látható a különbség, a D-sub mintha kicsit homályosabb lenne. Ez legjobban a betűknél vehető észre, az átmenet nem olyan éles mint digitális csatlakozásnál.
De lehet, hogy ez a vga kábel hibája, mert nincs rajta mágnesgyűrű(?).
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki és meglátod. Lehet, nem fogsz észrevenni különbséget ...
7/7 anonim válasza:
Nekem 22"-os VA paneles monitorom van, először én is D-sub csatlakozással használtam, nemrég leváltottam, és én éreztem különbséget, főleg a színekben. Szerintem egy próbát neked is megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!