Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DVI és D-sub között mennyi...

DVI és D-sub között mennyi különbség van képminőségben/színhűségben?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 20:38
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

A dívíáj a jobb, mert az digitális. :)

(Mondjuk lehet öregszem és már kicsik vaksi vagyok, de az én Samsung SyncMaster 953BW monitoromon mindkettő megtalálható, semmi különbséget nem veszek észre. Egy korszerűbb monitoron talán van különbség.)

2013. aug. 13. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
D-sub analóg, DVI digitális. Utóbbi javára billen a mérleg nyelve.
2013. aug. 13. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És érdemes lecserélni egy 24"-os LCD monitornál a D-sub kábelt DVI kábelre ha van a moniroton és a VGA-n DVI kábel?
2013. aug. 13. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
*csatlakozó
2013. aug. 13. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Lg ips224-es monitorom van. A HDMI és a d-sub között szemmel látható a különbség, a D-sub mintha kicsit homályosabb lenne. Ez legjobban a betűknél vehető észre, az átmenet nem olyan éles mint digitális csatlakozásnál.

De lehet, hogy ez a vga kábel hibája, mert nincs rajta mágnesgyűrű(?).

2013. aug. 13. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és meglátod. Lehet, nem fogsz észrevenni különbséget ...
2013. aug. 13. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 22"-os VA paneles monitorom van, először én is D-sub csatlakozással használtam, nemrég leváltottam, és én éreztem különbséget, főleg a színekben. Szerintem egy próbát neked is megér.
2013. aug. 14. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!