Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd vagy az Intel proceszorok...

Amd vagy az Intel proceszorok jobbak?

Figyelt kérdés

Melyik miben jobb és az élet tartam melyiknek hosszabb?

Ti melyiket szeretitek jobban?

2013. máj. 26. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet arról beszélni hogy melyik a jobb.

Mind a kettő élettartama bőven túlnyúlik a használhatóságán.

A kérdés inkább az,hogy adott pénzből,adott célra,adott konfigba melyik volna a legjobb választás.

2013. máj. 26. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Általában szerverekbe Intel, otthoni használatra AMD. Utóbbinak az ár-érték aránya is jobb.
2013. máj. 26. 21:01
 3/10 BM-Striker ***** válasza:

Árkategóriától és a használat módjától függ.

Milyen cálra kell, mennyi pénzből?

2013. máj. 26. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Engem csak érdekelt ,hogy szerintetek melyik jobb melyiket szeretitek jobban
2013. máj. 27. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Normális ember nem mond fog olyat mondani,hogy ő az AMD-t vagy az Intelt szereti jobban,meg hogy szerinte melyik a jobb.

Aki meg igen...

2013. máj. 27. 16:07
 6/10 BM-Striker ***** válasza:

Ha a program kevés szálom dolgozik, akkor Intel-ek jobban teljesítenek áltaában, az AMD-kel olcsón kínál 6-8-magos szórzózármrentes processorokat.

g2020 vs 750k A g2020 káes tartani a lépést 2 szálon az lapórajeln fitú 750k-val, 4 szálon lemarad.

i3-3220 vs FX-6300 Hasnló halyzet sok szálat igénylő programoknála az FX alapórjelen erősebb, egyébb esetben hasonló erősek.

i5-ök vs FX-8320 1-4 szálon erősebbek az 15-ök, több szálon elhúznak af FX-ek(húzva az FX sem rossabb, mit az szozózáras i5-ök)

AMD 750k, fx-6300, FX-8320, a legjobb ár-érték arányú ptocesszorok közé taroznak, hártányuk a hsonló teljesíményű Intel-ekhez magasabb fogyasztás.

Az AMD IGP-k negyságrendekkel jobbak az Inetel-éinél, kivéve az i7--esekben lévőt,ami bizonyos helyzetekben jobban teljesít, mit egy alsó kategóriás AMD IGP.

2013. máj. 28. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmüen intel processzorok jobbak mint az Amd mert az Amd cucok azok nagyon olcsok és olcso húsnak hig a leve

Velem ezek szombathelyen Amd s gépet akartak veteni

COMPUTER BROTHERS Számítástechnikai Szaküzlet

Én megmondtam nekik nemveszek Amd s gépet mert nekem ne meséljék be hogy olcson fillérekért kapok gépet

1 Mondja a mondás olcso húsnak hig a leve ingyen senki nem dolgozik és nemgyárt jó minöségö cuccot. Az Amd is olyan lehet mint a Kinai cipö max 3 hétig hordtam aztán teljesen tönkrement 3 ezerért vettem

2 Ki tudja hogy az olcso Amd s cuc mennyi lész az életartama és lehet szépen cserélgetni alaplap stb

3 Intel az egyértelmüen jó mert anak az árábol is látható hogy joval drágább mint az Amd szóval mikor Nike adidas cipöt vettem azokat hordtam majdnem 2 évig hiába 15 ezer az ára de osztj szoroz ha 3 hetente a kinai tönkremegy az akkor már 30 ezer az éves cipöhasználati dija D D

Ezek meg kenjék a hajukra az Amd s szarukat

COMPUTER BROTHERS Számítástechnikai Szaküzlet

Én itt vettem gépet :

Ceo Számitástechnikai Kft Szombathely

Ezt a gépet rakták össze

Intel i5 3470 processzor

4 gb ddr 3 1600 kingmax ram

3 Tb belsö western digital winyó

150 ezer ft ért

2013. máj. 29. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem 3 éve minden gond nélkül dobog az AMD szív a gépemben. 20 évig meg nem is kell kihúznia, mert addigra úgyis mindenki lecseréli korszerűbbre.
2013. máj. 30. 08:08
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Szánalmas ez a topic komolyan....
2013. máj. 30. 08:34
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként meg az ilyen észlovagok mint a 35%-os miért nem takarodnak már el erről az oldalról a sok kreténnel egyetemben?
2013. máj. 30. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!