Amd vagy az Intel proceszorok jobbak?
Melyik miben jobb és az élet tartam melyiknek hosszabb?
Ti melyiket szeretitek jobban?
Nem lehet arról beszélni hogy melyik a jobb.
Mind a kettő élettartama bőven túlnyúlik a használhatóságán.
A kérdés inkább az,hogy adott pénzből,adott célra,adott konfigba melyik volna a legjobb választás.
Árkategóriától és a használat módjától függ.
Milyen cálra kell, mennyi pénzből?
Normális ember nem mond fog olyat mondani,hogy ő az AMD-t vagy az Intelt szereti jobban,meg hogy szerinte melyik a jobb.
Aki meg igen...
Ha a program kevés szálom dolgozik, akkor Intel-ek jobban teljesítenek áltaában, az AMD-kel olcsón kínál 6-8-magos szórzózármrentes processorokat.
g2020 vs 750k A g2020 káes tartani a lépést 2 szálon az lapórajeln fitú 750k-val, 4 szálon lemarad.
i3-3220 vs FX-6300 Hasnló halyzet sok szálat igénylő programoknála az FX alapórjelen erősebb, egyébb esetben hasonló erősek.
i5-ök vs FX-8320 1-4 szálon erősebbek az 15-ök, több szálon elhúznak af FX-ek(húzva az FX sem rossabb, mit az szozózáras i5-ök)
AMD 750k, fx-6300, FX-8320, a legjobb ár-érték arányú ptocesszorok közé taroznak, hártányuk a hsonló teljesíményű Intel-ekhez magasabb fogyasztás.
Az AMD IGP-k negyságrendekkel jobbak az Inetel-éinél, kivéve az i7--esekben lévőt,ami bizonyos helyzetekben jobban teljesít, mit egy alsó kategóriás AMD IGP.
Egyértelmüen intel processzorok jobbak mint az Amd mert az Amd cucok azok nagyon olcsok és olcso húsnak hig a leve
Velem ezek szombathelyen Amd s gépet akartak veteni
COMPUTER BROTHERS Számítástechnikai Szaküzlet
Én megmondtam nekik nemveszek Amd s gépet mert nekem ne meséljék be hogy olcson fillérekért kapok gépet
1 Mondja a mondás olcso húsnak hig a leve ingyen senki nem dolgozik és nemgyárt jó minöségö cuccot. Az Amd is olyan lehet mint a Kinai cipö max 3 hétig hordtam aztán teljesen tönkrement 3 ezerért vettem
2 Ki tudja hogy az olcso Amd s cuc mennyi lész az életartama és lehet szépen cserélgetni alaplap stb
3 Intel az egyértelmüen jó mert anak az árábol is látható hogy joval drágább mint az Amd szóval mikor Nike adidas cipöt vettem azokat hordtam majdnem 2 évig hiába 15 ezer az ára de osztj szoroz ha 3 hetente a kinai tönkremegy az akkor már 30 ezer az éves cipöhasználati dija D D
Ezek meg kenjék a hajukra az Amd s szarukat
COMPUTER BROTHERS Számítástechnikai Szaküzlet
Én itt vettem gépet :
Ceo Számitástechnikai Kft Szombathely
Ezt a gépet rakták össze
Intel i5 3470 processzor
4 gb ddr 3 1600 kingmax ram
3 Tb belsö western digital winyó
150 ezer ft ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!