Miért nem látja a Windows 7 a merevlemezt?
Windows 7 Béta (x86) után feltettem a végleges változatot (x64). A bétánál nem volt semmi baj, míg most eltűnt a "D" merevlemez meghajtó!
A "C"-n van a rendszer, a "D"-n (voltak) a többi dolgok.
Az operációs rendszer telepítésénél nem nyúltam sem a "D" meghajtóhoz, sem pedig a "D"-n található partícióhoz.
Ettől függetlenül most a Sajátgépben csak a "C"-t látom, pedig az Eszközkezelő és az Everest is látja a másik merevlemezt.
Mit tegyek.
Nincs!
csak a "Tulajdonságok" van, ami fontos lehet, ill. a "Formázás"
ha a Sajátgépben jobb gombal rákattintok a "C"-re, nincs olyan opció, hogy Lemezkezelés
Win7 alatt nem találok olyat, hogy "Lemezkezelés".
de azért köszi
na megtaláltam, Windows 7 alatt itt van:
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés
még egyszer köszi, most már jó
igen, most már minden jó!
köszönöm!
Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a gondom, hogy nem ismeri fel a Windows 7 a merevlemezemet. Van bent 3 250Gb-os vinyó és abból csak 1-et ismer fel, amire telepítve lett. A másik kettőt a lemezkezelőben látja de az van odaírva h offlin. Ilyenkor mit kell tenni, hogy működjön és az adatok is megmaradjanak rajta?
Előre is köszi
Üdv
Üdv mindenkinek!
egy olyan kérdést tennék fel
hogy az xp látja a satás vinyot és az olvasot
de a w7 és a w8 már nem látja
a hagyományos olvasoval és vinyoval semmi baj szépen megy csak a satások nem mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!