Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS2-es hiba (memórai kártya)!...

PS2-es hiba (memórai kártya)! Miért?

Figyelt kérdés

Éppen FIFA 13-aztam és el akartam volna menteni de nem engedte.Megkérdezte hogy folytatom-e mentés nélkül én folytattam.Aztán már amikor harmadjára próbáltam se sikerült megnéztem hogy mik vannak a memkártyán és észrevettem 3 "Save Corrupt Data" nevű kék négyzetecskét!Csak kettőt tudtam letörölni az egyiknél kiírja hogy Delete failed és ? kB a mérete.Gondoltam leszedem az összes mentést a memória kártyáról de egy idő után kidobott pedig még nem fejeztem be.A plusz hiba benne az hogy 64 MB-os a memória kártyám és szerintem max olyan 9-et foglalhattam le de azt írja ki a bal felső sarokba hogy: 0 kB Free...

Ez most mit jelentsen?Vegyek új memória kártyát?MC killer-ről hallottam már de a neve elég ijesztő!Használjam és ha igen az mit csinál? :D

#PS2 #Corrupt #Mc Killer #Svae #Save Corrupt Data
2013. márc. 30. 08:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérező az mc killer pontosan az ilyen hibás fájlok véget van és kifejezeten ps2-re de egy pil és dobom a hozá valokat!
2013. márc. 30. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Na itt van csipelt a géped ? ha igen szed le ezt mc killer ps2 bontski a kapot rar fájlt irdki cd re ted a gépbe kapcsoldbe betölt és formázd le vele a kivánt kártyát.

link:(becses neve:Mcard killer)ha nem megy dobsz privibe egy mail cimet át küldöm.

[link]

2013. márc. 30. 23:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...Sajnos oda minden mentés de legalább nem kell új memóriakártya! :)
2013. ápr. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!