PS2-es hiba (memórai kártya)! Miért?
Éppen FIFA 13-aztam és el akartam volna menteni de nem engedte.Megkérdezte hogy folytatom-e mentés nélkül én folytattam.Aztán már amikor harmadjára próbáltam se sikerült megnéztem hogy mik vannak a memkártyán és észrevettem 3 "Save Corrupt Data" nevű kék négyzetecskét!Csak kettőt tudtam letörölni az egyiknél kiírja hogy Delete failed és ? kB a mérete.Gondoltam leszedem az összes mentést a memória kártyáról de egy idő után kidobott pedig még nem fejeztem be.A plusz hiba benne az hogy 64 MB-os a memória kártyám és szerintem max olyan 9-et foglalhattam le de azt írja ki a bal felső sarokba hogy: 0 kB Free...
Ez most mit jelentsen?Vegyek új memória kártyát?MC killer-ről hallottam már de a neve elég ijesztő!Használjam és ha igen az mit csinál? :D
Na itt van csipelt a géped ? ha igen szed le ezt mc killer ps2 bontski a kapot rar fájlt irdki cd re ted a gépbe kapcsoldbe betölt és formázd le vele a kivánt kártyát.
link:(becses neve:Mcard killer)ha nem megy dobsz privibe egy mail cimet át küldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!