AMD vagy Nvidia?
Figyelt kérdés
A jövőre tekintve HD 7950 vagy 7970 vagy egy GTX 680-as videókártyát vegyek?2013. márc. 24. 10:35
2/33 anonim válasza:
de ha nincs rá zs akkor inkább HD7970
3/33 anonim válasza:
HD7970 vagy a GTX 680 árában a HD7970 Ghz Edition.
4/33 Pelczhoffer Márk válasza:
Tudásilag utolsó kommentelő GTX 680 mivel nem árilag hanem a jövőre tekintve gondolta,de szerintem a GTX Titan a mostani legerősebb (de legdrágább) kártya.
5/33 anonim válasza:
"Tudásilag utolsó kommentelő GTX 680 mivel nem árilag hanem a jövőre tekintve gondolta"
Melésd már el miért lesz jobb a jövőre nézve a kepler mint a GCN. A tendencia mást mutat...
7/33 anonim válasza:
Aki GTX650-t vett 35 ezerért,annak valahogy nem igazán adnék a véleményére.
Főleg mikor hozzá is teszi hogy Crysis 3 maxon megy:D
8/33 anonim válasza:
Én viszont nagyon kíváncsi vagyok arra miért is jobb hosszútávra az a 680 :) (ha más nem hát mosolygok egy jót)
9/33 anonim válasza:
Készül a vita.
Am esetünkben AMD, olcsóbb valamivel, és tudomásom szerint több az AMD-optimalizált játék,megjegyzem, ellentétjét úgy tudom, keményen terjeszti az NV, szóval itt egy link:
És hogy kedves legyek: Ha Hart azt mondja, valószínűleg igaza van, nem szokott baromságokat mondani.
10/33 A kérdező kommentje:
Szóval érdemesebb AMD akkor,ugye?
2013. márc. 24. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!