Milyen gamer pc konfigot tudtok ajánlani?
Én viszont mindenképpen lebeszélnélek az AMD ről, ha a megbízhatóság fontos! Pláne ASUS lappal ne.... divatos márka, de nem az igazi. Igen sokat viszek vissza garanciába.
Tehát pl ipon.hu ról:
alaplap: GIGABYTE GA-B75M-D3H
Proci: INTEL Core i5-3470 3.20GHz 1155 BOX
RAM: CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1600MHz CL10 KIT CMZ16GX3M2A1600C10
SSD: SAMSUNG 120GB SATA3 SSD 2,5" MZ-7TD120KW
winyo: WD 1TB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
VGA: GIGABYTE GV-R785OC-2GD HD7850 2GB GDDR5 PCIE
Táp: GIGABYTE GE-E720A-C3 720W
Ház tökmindegy, dvd iró lesz vagy 5ezer forint, a monitort meg 24" IPS panelben lőném be, kizárólag DELL, Samsung vonalon (esetleg bár nehezen fogsz találni: NEC).
Ez eddig brutto 212ezer. Monitor 50 ház 10 dvd 5
hát ez nem mondanám hogy jó lenne
és nem a Gigabyte alaplap miatt:)
"Én viszont mindenképpen lebeszélnélek az AMD ről, ha a megbízhatóság fontos!"
Milyen megbízhatóságról beszélsz te? Intel és AMD ugyanolyan megbízható.
"Pláne ASUS lappal ne.... divatos márka, de nem az igazi. Igen sokat viszek vissza garanciába."
Kitalálom, mindjárt jönni fogsz azzal hogy "EZ A SZAKMÁM!!"
Gyári hibás termékek meg minden gyártónál előfordulnak..
Az a konfig megy egy vicc..
#4 nem:)
majd azzal fog jöni hogy ne véleményezük/kritizáljuk öt, és ne idézünk töle...
:P
Kedves #2, te egy közel 300 ezres konfigba szeretnél belerakni egy 7850-et? Na ne nevettessük ki magunkat :DD Lefogadom, egy hatalmas intel fan vagy, elolvastál innen 1-2 dolgot, aztán már itt te vagy az okos, nem? :)
Hova megy ez a világ, tényleg nevetséges.
Egyébként is, i5 3470 vs FX 8320, azt hiszem nem kérdés. 16 GB ram, azt sem tudod mi az, de legyen 16 GB, mert az jó, és akkor menő vagyok, ha nekem ilyen sok van. Amikor egy játék ki fog használni 16 GB ramot, akkor már kb ddr3-as memóriák sem lesznek.
Kedves kérdező, neked meg már ez a 3. topicod, az a vicces mindig ugyanazt a kérdést, árat rakod ki, legalább lennél kicsit kreatívabb... meg összeírnak neked egy brutál jó konfigot, utána meg kiírod még 1 topicba, hogy jó-e. Mit vársz? hogy megdícsérjenek?
Egyébként is, aki egymás után 3x kirakja szinte ugyanazt, meg mit tudom én, abban én 101%-ig biztos vagyok, hogy jövőre sem lesz 300 ezred a gépre, de még csak 200 sem.
Kaptál már elég sok jó választ, nem kéne még többet itt irkálni.
Meg mielőtt itt fel lennél háborodva, hogy hát azokat nem is te írtad, akkor még magadat is nevetségessé tennéd. És ha esetleg én tévednék(amit ebben az esetben nem hiszem), akkor bocsánat, de ha ennyire érdekel, és nem hiszel azoknak akik összeállítanak neked egy brutál jó konfigot, akkor menj be egy PC üzletbe, és majd azok segítenek.
taps....
.... AMD alatt nem hibás procit kell érteni (bár ha hiszitek, ha nem láttam már cache hibást), hanem a köréjük épített lapkészleteket. Jó... tudom... az intelnek meg volt olyan chipset ahol a sata vezérlők haltak... Ha amúgy nem tűnt volna fel AMD (avagy ati) videokártyával viszont nincs negatív tapasztalatom. Sőt...
Mindegy, nem fogom magyarázni, lehet kicsit több gépet raktam össze, és abszolút nem üzleti szándékkal írtam emberünknek. Az összeválogatott alkatrészek miatt, a videokártyán lehetett spórolni, ami ugye cserélhető alkatrész, és lehet nem 60-70ezres kategória vagy 100+... viszont jelenleg megfelelőnek mondható nem nagy igényű embereknek (250ig nincs nagy igény), ráadásul az értékvesztése sem lesz olyan nagy... persze ezek lehet sokaknak nem szempont.
Intel proci+intel chipset az egyik legstabilabb megoldás, persze tény és való, én cégeknek dolgozom főként, nem játékgépeket pakolgatok össze, viszont szerintem inkább legyen spórolás egy cserélhető eszközön.... Persze lehet a neves gyártók is rosszul gondolkodnak az intel+intel megoldásokkal... Ár/értékben még ha nem is olcsó (bár fx8350-et azért el-el veri néhány teszten), de üzembiztos, pláne a giga lapokkal, ahol lehet nincs akkora tuning lehetőség, de legalább nem olvad fel a nyák a proci körül... vagy pár év múlva nem lesz egyik napról a másikra hulla a lap.... Na és ez a megbízhatóság témakör.
Nincs azzal gond, hogy másként látjátok... Én is.
Lehet én szívtam meg csak rengeteg asus termékkel.... (alaplapok, vga-k, tvtuner, laptopok így az utóbbi időkben főleg)... van olyan ismerősöm aki meg az egyik általam kedvelt márkával (samsung) szív... lehet csak véletlenek sorozata...
Aztán persze azt gondoltok amit akartok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!