Videókártya? Mit ajánlotok?
Mit ajánlotok milyet vegyek? nVidia vagy Ati?
min. 1GB, GDDR 5, órajel: 810 MHz, PCI-E
Maximum 30 ezret szeretnék rákölteni.
"de 30 ban sem a legjobb hd 7770-et kapja :S 30 felett kap értelmes márkát" Mi neked az értelmes márka? (gondolom sapphire)
Az msi,asus,sapphire hármasból nyugodt szívvel válogathat a kérdező (most a sapphire és az msi kb 30k), de a powercolort és a vtx3d-t sem kell megvetni, gigabyte-nak azt mondják, mostanában sok a hibás terméke...
iponon sapphire ghz edition 30k-ért...
"én sapphire hd 7770 alá nem adnék ghz edition is alapból emelt órajelekel űzemel" A ghz edition pont, hogy nem emelt órajelen üzemel... És felesleges oc-zott vga-t venni (kivéve, ha a hűtése jobb), mikor Te otthon is meg tudod ingyen oc-zni pár kettintással, tehát teljesen jó a 7770 30k-ért.
az én oc-zésem eredménye az lett hogy leégettem egy memória chipet s mehetet is gariba :D és mondtam már neeeeee emelked ki a szövegem mert ídegesit !!!"
Gyári OC-s kártyát tényleg nem érdemes venni.És megértem,hogy idegesít,hogyha kiemelem amit írtál,de ha egyszer hűlyeséget írsz,akkor muszáj,mert nem szeretnénk,hogyha a kérdező hűlyeséget tanulna meg.
hát nem kell tuningolni az órajelet és megmarad a gpu. ezt inkább haggyuk a gyártókra mert ők tudják hogy meddig lehet felúzni, úgy hogy még működjön. a hd 7770 OC ami emelt órajellel működik.:)
az asus-t, és a gigabyte-ot nem csípem szóval ezek kiestek.
nekem már 1 pár éve 1 512 mb-os sapphire hd 4550-em van ami még most is gond nélkül működik, és teljesen meg vagyok vele elégedve. elkötelezem magam a hd 7770-nél. :)
miért ne 2 gigás 7770-et vegyek? gondok vannak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!