Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez muszáj csinálni?

Ez muszáj csinálni?

Figyelt kérdés
Konkrétan ki ez a 28-30%-os idióta aki folyton szidja az AMD-t ok nélkül? Vagyis talál okot, de azokra inkább nem mondok semmit. Az ilyennek mi a jó benne, hogy mindenkivel összeveszhet? Nektek nincs elegetek belőle?
2012. okt. 23. 20:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjad, élettelen troll, ne foglalkozz vele.
2012. okt. 23. 20:38
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
De. Sajnos ez van. Elegem van belőlük, a sok lepontozósból, aki név alapján már pontozza is le az embert meg azokból akik sokadjára felteszik ugyanazt a kérdést, de hát nem vagyunk egyformák. Azokra a kérdésekre nem kell reagálni, nem kell elolvasni oszt annyi...
2012. okt. 23. 20:38
 3/20 anonim ***** válasza:
75%

De, én is unom már az Intel Istenítését, meg hogy ne mérdemes AMD-t venni... viszont ő legalább ír is valamit, még ha hülyeséget is.

Szerintem jobban idegesítő az a tucat sunyi ***, aki csak lepontozgat mindenhol mindent, anélkül hogy egy értelmes mondatot is írt volna bárhová valaha is.

2012. okt. 23. 20:39
 4/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
74%

#3 +1

igen inkább ez az állandó lepontozás zavaró...

2012. okt. 23. 20:41
 5/20 Komplikato ***** válasza:
67%

Az ember igazság érzetét ne bántsa már más hülyesége srácok.

Amúgy a vallási, tudományos, vagy éppen hardware elvakultság egyforma elmebeteg dolog.

A hardware rasszizmus és "márka b*z*lás" nem menő és nem keverendő össze a márkahűséggel sem.

2012. okt. 23. 20:50
 6/20 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
41%

:D

amugy szépen idetaláltak pontozók

2012. okt. 23. 20:59
 7/20 anonim válasza:
48%
Szerintem is az állandó lepontozás zavaró!
2012. okt. 23. 21:09
 8/20 Panda Péter ***** válasza:
68%
ez a gyk már csak ilyen.
2012. okt. 23. 21:10
 9/20 anonim ***** válasza:
60%

Szakasztott idióta. Az én idegeimet már 1 éve boldogítja GYK-n, mint tegnap kiderült picit még neheztel azért mert egy másik hasonlóan hozzáértő személyt elvileg én és Panda Péter kidobattunk.

Személyes kedvenc amikor így kezdi a mondatot: "HA értenél hozzá"

Am most is csinálja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3..

2012. okt. 23. 21:17
 10/20 Panda Péter ***** válasza:
64%
jaj ne, már megint kezdődik a sunyi névtelen mocskolódás? azt hittem azt az esetet sikerült már végre elfelejteni...
2012. okt. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!