Mitől lesz egy egér "gamer egér"?
"minek az embereknek 10k fölöti kiadás ilyenre?"
10 fölötti nem kell, újonnan a legdrágább ajánlott egér 10K körül alakul.
"Én egy 400Ft-ossal is a fél társaságot leverem CoD-ban"
És? Azért van némi difi egy akármilyen szutyok meg egy normális példány között.
Olvasni való:
A válaszom inkább azokra az egerekre értendő amik meg is érik az árukat nem a marketig bulslhites szarokra.
Elismerem, jogos Hart válasza, de egy megjegyzéseddel vitatkoznék. Jól esik, hiszen akinek nagy a tudása, attól sokat lehet tanulni.
""Én egy 400Ft-ossal is a fél társaságot leverem CoD-ban"
És? Azért van némi difi egy akármilyen szutyok meg egy normális példány között. "
Dehát íme, én vagyok az élő bizonyíték, hogy a képességek fontosabak. Éppen ezért én nem látom a különbséget. Kérlek fejtsd ki. Arra gondolsz, hogy hamar szétmegy az egér, és vehetek újat, vagy valami másra?
"Dehát íme, én vagyok az élő bizonyíték, hogy a képességek fontosabak."
És mégis egy jó szenzorú, pontos egérrel könnyebb jónak lenni, vagy valami rosszabbal?
Amúgy én nem azt mondom, hogy drágán kell egeret venni, pár ezer Ft-ért már nagyon jó kis egeret lehet hazavinni(pl MS WMO 1.1).
20%-ban attól gamer, hogy vannak extra gombok rajta, meg jó magas a DPI, ami elég nagy tartományban állítható is a jobbakon. Ezen kívül ide jöhet még a jól kézreálló forma, pl oldalgumírozással a jobb fogás miatt.
80%-ban meg a marketing miatt gamer...
"meg jó magas a DPI"
Amivel kb semmit nem érsz.
Attól, hogy pontosabb a lézere, kellemesebb a fogása, nem csúszik ha megizzad a tenyered, jó a görgő rajta (nem tekerésnél nem tekersz véletlenül tovább, ha fegyvert cserélsz) stb. Ha még veszel pluszba egy normális egérpadot, akkor már elég szépen érzékelhető a különbség egy 400 és egy 15k-s egér között. Ez személyes tapasztalat.
És akkor mivan ha a fél társaságot levered? Képzeld, hogy az egyéni skill jobban számít és amúgy sem a gamer egeresekből van több. A profi játékosok úgyis gamer egérrel fognak nyomulni, és nem 400 ft-s egérrel mennek lanra. Ha már arcoskodásról van szó, én meg elverem a codosok több mint 99%-át minek után elég sokat és magas szinten toltam (lanok, night cupok, clanbase). CB-n top40-ek voltunk az összes eu ladderben, sőt 2v2-ben rank1 is 2100+ ponttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!