Szerintetek lehetséges, hogy az AMD fordítson a szerep álláson?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy majd nemsokára eljön az, hogy az AMD megugrik. Ez szerintetek mennyire reális?2012. szept. 11. 20:16
1/5 anonim válasza:
Reálisnak mondható, mivel egyre több alkalmazás lessz talán majd ami kihasználja pl:FX 8150-et.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem pont erre gondoltam, de ez is egy szempont :D
2012. szept. 11. 20:18
3/5 anonim válasza:
Amíg az Intel lefizeti a gyártókat ez nem fog megtörténni !
4/5 anonim válasza:
Van rá esély, mivel APU fejlesztésben az AMD két lépéssel az Intel előtt jár, és ebben van a jövő. A szoftveres támogatást is nagyon nyomják, szóval ha ügyesen csinálják ez még akár jól is sülhet el.
A termékeik jók, a támogatás jó, már csak reklámozniuk kellene, és ha fordítani nem is tudna, de sokat ledolgozhatna a hátrányából.
5/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Biztos behozza
csak hát munkahelyekre, szerverekbe... leginkább intel t vettek és vesznek és ez sokmindent elvisz
viszont ahogy irták otthoni felhasználásra amd elégé tarolhat idövel (szerintem már most is tarol is vga-k terén biztos:P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!