Ati vs nvidia. Ez komoly?
Eléggé érdekel ez a téma, és van némi rálátásom is. Beregeltem ide, és nagyot döbbentem egy két kérdésen,láttam elég sok marhaságot. Ezt már egyszer felvetettem, elég kicsi volt a reagálás.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Hogy nem ismeri ezt valaki? Ez már nekem fáj -.-
Ha már ilyen kérdést felteszel, legalább érthetően fogalmazd meg, mert összefüggéstelenül írsz - ez meg nekem fáj.
Már nem ATI, hanem AMD.
"Hogy nem ismeri ezt valaki?" - Mit? Ha a márkákra, gyártókra gondolsz, akkor a válaszom, hogy nem mindenki érdeklődik a számítástechnika iránt - valaki megelégszik azzal, hogy működik a gép, lehet rajta játszani, facebookozni, netezni, videózni akadás, és problémamentesen -, így felvetődik ilyen kérdés, mint amit linkeltél.
Szerinted hol van a nagy verseny?
A Kepler megy Tegrába, a GCN meg a Kaveri APU-ba, egyik sem a dVGA piacra van tervezve. Az árak sem mennek le.
"Az ilyen minek válaszol?"
Talán mert jobban ért hozzá, mint a legtöbb itt válaszoló? :)
Mégis hol? hát a videokártya piacon. Az nvidiának az nagyon fontos.
"A Kepler megy Tegrába"
Egy videókártya tegrába?
"Talán mert jobban ért hozzá, mint a legtöbb itt válaszoló? :)"
58%-os arány pont ezt mutatja.
A videokártya piac pár éven belül megszűnik, jönnek az APU-k.
"Egy videókártya tegrába? "
Nem. Az architektúra. Nézd meg a compute teljesítményt.
A GCN meg sok olyan dolgot tud, ami egy GPU-ba felesleges.
"58%-os arány pont ezt mutatja."
Semmit nem számít. Ha valakinek nem tetszik a válasz, adja a pirosat(akkor is, ha a válaszoló jót írt).
Ezt mondd az Intel, AMD és NV-nak, akik mind ilyen irányba fejlesztenek.
"láthatjuk mennyit érnek."
Ezt leírnád bővebben?
Az APU-k grafikus teljesítménye egyre nagyobb lesz.
Nézd meg a HD7000 Radeonokat. A legkisebb a HD7750, mert az alá teljesítményben mennek a Trinity IGP-k.
A Llano IGP-je sokkal jobb mint a GT520.
A Trinity ennél is jobb lesz, aztán jön a Kaveri... Végül nem lesz szükség dVGA-kra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!