1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
2012. aug. 4. 12:48
3/11 A kérdező kommentje:
szerinte ezért: Sylar7 válasza:
Attól függ.
A CPU jobb, cserébe viszont a monitor vacak TN panales IPS helyett, a ház is rosszabb, USB3 sincs rajta elől, a tápnak is rövidebbek a kébelei, szóval én úgy venném ahogy én írtam össze.
2012. aug. 4. 12:50
5/11 anonim válasza:
Én azért írtam ezt, mert te az i5 miatt beáldoznád a házat, tápot, és ami a legfájóbb a jó IPS paneles monitort.
Annyit szeirntem nem ér az i5, játékra elég egy FX6100 is, és akkor a többiből is lehet normálisabb.
6/11 anonim válasza:
Hát jó értem én:D A monitorról csak jókat hallottam, azért írtam azt.
7/11 A kérdező kommentje:
kösz.tudtok monitor nélkül is valami nagyon jót.(talán egy picit még gyüjtök arra az ips monitorra.)
2012. aug. 4. 13:03
8/11 anonim válasza:
Monitor nélkül mennyiből? Ha beleférne az i5 az IPS monitorral is, az lenne a legjobb, csak ahhoz még gyűjtened kell.
9/11 A kérdező kommentje:
monitor nélkül 250k-ból
2012. aug. 4. 13:20
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!