Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összedobnátok nekem egy gamer...

Összedobnátok nekem egy gamer konfigot?

Figyelt kérdés

Úgy tudom az Intel CPU + AMD VGA jobb párosítás játékra, tehát lehetőleg ilyet szeretnék. Olyan gépet szeretnék, ami még több évig jó lesz, viszi az aktuális játékokat, ha nem is full grafon. Alaplapnak valami olyat szeretnék, ami még később fejleszthető, tehát a legközelebbi újítás alkalmával nem kell belőle újat venni, max processzort és videokártyát. Processzorra szerintem egy i5 lenne a legmegfelelőbb, mert az 4 magos és még sokáig jó lesz. Videokártyát nem tudom, rátok bízom. Merevlemezből bőven elég valami 500 gigás.

Szóval, kb ennyi. Lényeg, hogy még sok évig lehessen rajta játszani, és később fejleszthető legyen...

Max. 160 ezrem van rá, SSD, monitor, billentyűzet, egér nem kell.

Előre is köszönöm a segítséget, és a válaszokat!

2012. jún. 4. 15:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy hallottam, hogy létezik ilyen dolog, hogy tuningolás. Ezt nem igazán tudom mit jelent, érdemes-e olyan alaplapot venni, ami tuningolható? Leírná valaki nekem részletesen mit is jelent ez?
2012. jún. 4. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyiért Intelből i3-at tudnál venni, de inkább helyette vegyél Phenom X4-et.

Ezt húzni is tudod. :)

2012. jún. 4. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

+1 Alex:D

Amúgy Alex te gépösszerakással foglalkozol, vagy csak ennyire értesz hozzá?:)

2012. jún. 4. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
ha van még rá pár ezred szerintem processzorból 960T-t válassz mert azt majd lehet 6 magosítani
2012. jún. 4. 17:10
 5/9 anonim válasza:
0%

160-ból max. ez ha intel+nvidiat akarsz, azért ezzel is el tudsz játszani majd, ha nem is überhighgigaultrán de játszasz vele:D

[link]

ja igen most nézem még maradt 7 e ft a 160-ig, abból vehetsz 8 gb ramot akár, vagy i3-2125-t

2012. jún. 4. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:

"Amúgy Alex te gépösszerakással foglalkozol, vagy csak ennyire értesz hozzá?:)"

Csak itt GYK-n szoktam gépeket ajánlani, és sokszor keresnek meg, hogy ennyiből milyen gépet, vagy más hardvert... Ha megveszik, sokszor elmegyek összerakni gépet és hasonló dolgok. :)

2012. jún. 4. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:

nemtudom milyen inteles nvidást raktál össze mer PNG képet töltötél fel és nem töl be

viszont anélkül láttatlanban is tudom hogy nem lene jó vétel

2012. jún. 4. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
i3, P67 lappal és GTX560... :)
2012. jún. 4. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
érdekes lehet:P na akkor töröltem kérdést is (köszi)
2012. jún. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!