Összedobnátok nekem egy gamer konfigot?
Úgy tudom az Intel CPU + AMD VGA jobb párosítás játékra, tehát lehetőleg ilyet szeretnék. Olyan gépet szeretnék, ami még több évig jó lesz, viszi az aktuális játékokat, ha nem is full grafon. Alaplapnak valami olyat szeretnék, ami még később fejleszthető, tehát a legközelebbi újítás alkalmával nem kell belőle újat venni, max processzort és videokártyát. Processzorra szerintem egy i5 lenne a legmegfelelőbb, mert az 4 magos és még sokáig jó lesz. Videokártyát nem tudom, rátok bízom. Merevlemezből bőven elég valami 500 gigás.
Szóval, kb ennyi. Lényeg, hogy még sok évig lehessen rajta játszani, és később fejleszthető legyen...
Max. 160 ezrem van rá, SSD, monitor, billentyűzet, egér nem kell.
Előre is köszönöm a segítséget, és a válaszokat!
Ennyiért Intelből i3-at tudnál venni, de inkább helyette vegyél Phenom X4-et.
Ezt húzni is tudod. :)
+1 Alex:D
Amúgy Alex te gépösszerakással foglalkozol, vagy csak ennyire értesz hozzá?:)
160-ból max. ez ha intel+nvidiat akarsz, azért ezzel is el tudsz játszani majd, ha nem is überhighgigaultrán de játszasz vele:D
ja igen most nézem még maradt 7 e ft a 160-ig, abból vehetsz 8 gb ramot akár, vagy i3-2125-t
"Amúgy Alex te gépösszerakással foglalkozol, vagy csak ennyire értesz hozzá?:)"
Csak itt GYK-n szoktam gépeket ajánlani, és sokszor keresnek meg, hogy ennyiből milyen gépet, vagy más hardvert... Ha megveszik, sokszor elmegyek összerakni gépet és hasonló dolgok. :)
nemtudom milyen inteles nvidást raktál össze mer PNG képet töltötél fel és nem töl be
viszont anélkül láttatlanban is tudom hogy nem lene jó vétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!