Mi füstölt ki gépházba?
Nagybajban vagyok.
Nemrég újítottam a gépem.
egy gigabyte 7850 oc,
i5 2500k,
8giga kingston 2x4
alaplap gigabyte p67-ds3-b3
mercury 600w tápegység
nah szóval játszottam és egyszercsak kikapcsolt a gép.Vissza se tudtam kapcsolni,hát nem levágta a trafot is?Vissza nyomtam a trafot és a gépet bekapcsoltam betöltött mindent és egy idő után műanyag szag jött a gépházból most már bese kapcsol a gép semmi.Félek hogy a videokártya a lud pedig elég drága volt.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm.
Trafó? Egy számítógépben nincs trafó, sőt jobb esetben egy lakásban/házban sincs.
Valószínűleg az ipari hulladék minőségű mercury tápod döglött meg, ami inkább papírnehezéknek sem használnék, nemhogy gépbe tegyem.
Elmondásaid alapján a védelem (vagy a szerencse) leállította a géped, majd a hozzá nem értésednek köszönhetően kiégettél néhány áramkört, vagy az egész gépet.
Ezek alapján én a helyedben keresnék egy hozzáértő embert, hátha valami még menthető.
Irány a szerviz. Majd ők megmondják mi a helyzet, de szerintem is a táp füstölt el és mivel más táppal sem jó a gép, valami mást is tönkretett.
Mondd el nekik is, hogy mi történt. Bár azt nem tudom, hogy ilyenkor érvényes-e a garancia a tápon kívül a többi hardverre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!