Mi ez a kihajtás mánia mostanság?
Sokan azzal vannak elfoglalva, hogy XY processzor "ki tudja-e hajtani" Z videokártyát.
A CPU/GPU limit nagyban függ az éppen futó programtól, a használt felbontástól és beállítástól. Ugyanazon gépen egy játékot tetszés szerint lehet úgy beállítani, hogy az egyik vagy a másik limitálja a másikat vagy az egyiket.
Mi értelme ennek? Mondjuk szélsőséges esetekben lehetne ennek értelmet adni, de általában nem olyan környezetben vetik fel a témát, hanem hasonló kategóriájú cuccoknál.

Végre egy jó megnyilvánulás.
Hozzáteszem én nem is tudom mi alapján döntik el,azt hogy ki tudja-e hajtani a videó kártyát vagy sem. Nem vagyok egy szakértő, csak lelkes amatőr.
Valaki magyarázza már el nekem milyen szempontok alapján dönti el.

Végre egy jó megnyilvánulás.
ez kinek szolt? :) a sempronos csávonak? (nekem)

Bocs, hogy nem konkretizáltam a dolgot, neked #5-ös , mert régebben én sem találkoztam ilyennel.
De senki sem mondja meg, azok közül akik ezt tudják, hogy döntik el. Szeretnék tanulni.

Na, mára ennyi, holnap megnézem talán addig lesz itt egy rövid magyarázat a kérdésemre.
A kérdés még egyszer: mi alapján döntjük el azt, hogy egy adott videó kártyát ki tudja-e hajtani egy akármilyen proci.

82%-os válaszadónak:
A kérdező kérdését te olvastad? Az megfelelően érzékelteti ezt a kihajtás baromságot, te mégis erre kérdezel rá. Mondjuk ha tudnánk azt, hogy milyen játék, felbontás stb...
Amúgy kezdésnek olvass a hardverekről teszteket, utána világos lesz a kép.

Na ide figyelj, kedves HART.
A kérdést olvastam, Azért nem írtam konkrét dolgokat, mert a kérdésemet ironikusnak szántam. Te mint intelligens ember, ezt nem vetted észre? Te olvastad minden hozászolásomat?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!