Szerintetek jó gamer gép?
ház választás normál esetben ha nem kell jó szellőzés stb akkor ízlés kérdése de akkor nézzük sorba
cpu: x6 os processzor pénzkidobás főleg játékra talán ha rendelernél stb akkor talán hasznát vennéd a 6 magnak
táp: én pl ilyen tápról életemben nem hallottam egy megbízható táp az minimum fps hexa 400w, chieftec ctg-***, corsair builder series, cooler master gx450 ezek alá ne add
monitor: hát ez is inkább "melyik tetszik jobban" kérdés legyen full hd és led. és persze benq/lg/samsung ilyesmi neve legyen.
hűtő: ebbe nem kötök bele mert az is jó amit választottál bár én inkább tx3at vennék
dvd író: szerintem a 4e ft nec is tud annyit mint az asus
ram: tri-kitet nem érdemes venni dual channelel jobban jársz és 12gb ram pazarlás elég neked még a 8gb is
hdd: az jó úgy ahogy van de amit írtam wd se rossz
egér/billentyűzet: játékra nem vennék microsoft egeret akkor inkább steelseries/razer vagy hasonló gamer márka billentyűzet is hasonló
windows: hát nekem ncore-ról leszedett msdn verzió is bőven jó de te tudod
vga: ati vonalon gondolkodj inkább és "gamer" gépbe 6850 alá ne add ha átalág gamer vagy nem full hd mániás akkor
6770
kb ennyi
Ez nem gép hanem egy híg fos...
Alaplap nincs is benne, meg az összes alkatrész olyan mintha kb egy 5 éves gyerek kattintgatott volna össze vissza az árlistában...
14éves és nem csoda hogy nem tudja hogy éppen mi a jó.
amúgy eléggé hiányos oldal de hát ha innen akarsz akkor innen vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!