Mekkora táp kell ennek a konfignak?
AMD Phenom II X2 560 3.30GHz
2× Kingston HyperX Blu 2GB DDR3 1333MHz
Asrock M3A UCC
Sapphire HD6790 1GB GDDR5
És milyen márkát ajánlotok?
Tudor és te ugyan azok vagytok. 99%.
Alsó tápos házról hol volt szó?
Amúgy még abba is jó a Hexa.
Azt amit tudor írt az meg valami oldalról másolta ki.
én meg leírtam, hogy Tudor miben téved, és azt is, hogy még a 400W is túl van biztosítva.
alsótápos házról nem volt szó. de még ha ez gond is lenne, ötszáz forint egy nyavajás belső hosszabbító, és még mindig olcsóbb, mint a CTG.
az FSP megbízható márka.
egyébként ez már bennem is felmerült, hogy az itteni megmondó-kapitányok "csakazértis" üzemmódban működnek.
Király Zoli:
Nem konkrétan erre a kérdésedre gondoltam, hanem úgy általában véve figyeltem meg azt amit leírtam.
Egyébként az alsó tápos házba elég necces még a CTG450 is, a Hexánál ugyan hosszabb kábelei vannak, de még mindig nem egy megváltás. A CTG500-at szoktam inkább ajánlani alsó tápos házba, az már tényleg elér mindenhová hosszabbítgatás nélkül is.
De a kérdező nem is írta hogy milyen házba tenné.
Amúgy meg szó nem volt alsó tápos házról.
Azt meg megkockáztatom(volt vele dolgom) hogy ha az ember nem akarja hátul szépen elvezetni a kábeleket nem kell toldozgatni a hexát se.
Hart:
A Hexának azért elég rövidek a kábelei, ha mást nem is, szerintem a 12V-os kiegészítő CPU tápcsatit meg kell toldani, alsó tápos házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!