Leadtek Winfast tv 2000 xp drivert win7-re?
SziasztoK!
Az lenne a gondom, hogy nem találtam működő drivert a tv tuneremhez, s hogy segítenétek?
Próbáltam itt:
de feltelepítette, újraindította a gépet és nem működik....
Szia.
A "Windows7UpgradeAdvisor" azt irja, hogy compatibilis a kártya a windows 7-tel.
Tehát nézd meg az ezközkezelőben, Hang-video-és játékvezérlőknél, hogy ott van-e a Winfast TV2000 Xp két példányban Audio és Video és nincs-e velűk valami gond (Felkijátójel esetlegesen kérdőjel)
Kipróbálásra ajánlom :
- eltávolotani a két darab Winfast TV2000 Xp-t és ujrainditani a gépet és hagyni, hogy a Win7 feltelepitse saját magától (Ha már azt irja, hogy kompatibilis.)
Ha ott vannak és jók is, akkor van-e program amivel nézed a TV-t? Magyarul milyen programot használsz TV nézésre ?
Esetlegesen a TV néző progi cseréje, lehet, hogy program nem kompatibilis a win7-tel.
Sok sikert.
Üdv.
Szia!
Az eszköz (TVtuner) az eszközkezelőben az "Egyéb eszközök"
kategoriában van , Multimédiás videóvezérlő és Multimédia-vezérlő.
Felkiáltó jeles mind a 2!
Próbáltam újraindítani a gépet, kereste volna a drivert rá és kiírta, hogy nem talált....
Ezek szerint nem jó a driver a kártyához, ami nagy valószinűság szerint azt jelenti, hogy nem olyan a kártya mint a driver .
Próbáld meg kiszedni az eszközkezelőből a kártya adatait a következő képpen :
Kattints kétszer az eszközkezelőben a kártyára, előjön egy ablak abban a "Részletek" fülön, van egy leengedhető ablak, oda válaszd a "Hardverazonositókat" az alatt lévő ablakban megjelenő adatokrból az első sorra kattints rá és CTRL+C (másold) majd próbáld a googléban megkeresni, hogy mit is takar és az alapján keresni a drivert.
Vagy másold ide és megnézzük, hogy mit lehet tenni ebben az ügyben.
Valami ilyesmit kellene kapnod :
PCI\VEN_14E4&DEV_1677&SUBSYS_3005103C&REV_01
Ez Brodcom NetXtreme Gigabit Ethernet kártya adata.)
Ja bocs. Win XP-n az én Winfast TV2000 XP global kártyám adatai :
Audio : PCI\VEN_14F1&DEV_8801&SUBSYS_6618107D&REV_05
Video : PCI\VEN_14F1&DEV_8800&SUBSYS_6618107D&REV_05
Letöltöttem a leadteck honlapjáról a drivert X68.zip-et kibontottam lett belőle egy TV2000 XP Global(x86).exe
Ezt is kibontottam (Totalcommander ALT+F9) létrehozta a drirektori strukturát és benne az "inf" fájlokkal rákerestem benne a megadott adatokra, de ebben nem az egész sor nem egyezett meg , de még csak az eleje sem :
PCI\VEN_109E&DEV_0878
Úgy hogy ez biztosan nem a kártyához való driver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!