Igaz, hogy 50ezres videokártyához 50 ezres ház kell vagy leég?
Most a bátyámmal próbálom összerakatni a leendő gépemet, mert ő ért hozzá az ismerettségi körömből, én pedig nem.
Most arra mentem rá, hogy 50 ezres videokártya legyen benne, valamilyen G FORCE. A bátyám szerint nem érdemes csak vagy a legjobbat venni 80ezerért ami 300 ezres gépet tesz ki, vagy a legbénábbat ami semmire nem jó, szte nincsen középút. Meggyőztem hogy 50ezres kell, most viszont azt mondja és ezt nem akarom elhinni, hogy 50 ezres ház kell a gépnek vagy leég a videokártya ! Az olcsóbb házaknak mind megsűl a videokártyája fél év alatt, de 2 év alatt mindenkinél és ha garis vissza sem veszik, mert az irodai teszteken átmegy de csak játékra nem jó, ha kiég a kártya. Neki egy olcsó házba van beletéve minden, viszont összevissza gányolta, lyukasztotta, ragasztotta a házat.
"mert ő ért hozzá az ismerettségi körömből"
Ha te mondod...
Emlekszek rad aszthiszem vasarnap irtal ki egy kerdest, ahol ott is kezdted hogy a batyad szerint igy meg ugy
Hivd ide egy kicsit a gephez hogy beszeljunk vele mert amiket mondott annak nagyresze hulyeseg
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
te síkhüyle barom eskü takarodj a franca a baromságaiddal! mi a francnak kéne 50ezer forintos VGA mellé 50 ezer forintos ház?? ekkora vadbarmokat te jó isten..
na bakker már megint a bátyád.....
fogd már fel hogy a bátyád nem ért hozzá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!