Mi jelenthet a kód:43?
Az eszközkezelőben a videókártyánál azt írja hogy
"A windows leállította az ezsközt mert hibát jelzet.(kód:43)" Mi jelenthet a kód:43?Kerestem de nem találtam
Hibakód: 43
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Hibakód: 43)
Ajánlott megoldás
Az eszköz működését irányító egyik illesztőprogram arról értesítette az operációs rendszert, hogy az eszköz hibásan működik.
Ha már futtatta a hibaelhárítási varázslót, célszerű a probléma azonosításával kapcsolatban további információkat keresni a hardver útmutatójában.
Nem tudom ezen mit nem találtál: [link]
A videókártya állt le és már ujra raktam a drivert
de akkor se volt jó.
Nekem ugyan ez volt a problémám és SIKERÜLT megoldani.
Az volt a bibi h amikor egy usb kontrollert akartama géphez csatlakoztatni akkor dobta ki mindig h ...hibakód:43
aztán rájöttem h nem csak a gamepaddal van gond hanem minden usb eszköz (még ha a plafonra mászok is) beszarik
Kezdtem összefüggést keresni az esetek között (miután minden mást kipróbáltam) és rájöttem h a baj nem teljesen szoftveres hanem egy kicsit hardveres is ugyanis a gépem nem csak hátlapi(6) hanem előlapi(2) aljzatokkal IS rendelkezik. A hosszas vívódást egy rövid megállapítás követte az előlapi portok ugyanarra a sávra mutatnak mint a hátlapi csatik közül kettő és mivel akkora mázlim volt
h a billentyűzetem és az egerem pont arra a két hátlapi portra volt bekötve amelyek az előlapi aljzattokkal ütköztek (amik közül az egyikbe a gamepadot tettem) ezért a szoftver nem tudta megkülönböztetni és a KÉSŐBB
csatlakoztatott eszközt letiltotta
Röviden: a gépetekben két foglalt usb aljzat párhuzamosan van használva és ez zárja ki az egyik működését ezt jelenti az a titokzatos 43-as és a megoldás az h:
1. megkeresitek azokat a portokat amelyek egymástól függetlenek
2. megpróbáljátok szoftveresen orvosolni és indexezni a portokat
Én szóltam, picigoja kilép!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!