Miért nincs HANG az XP-men?
Figyelt kérdés
Újratelepítettem a Windows XP-met SP3-mal... Nincsen semmi CD a harverekhez, de sztem mindent felismert... DE VISZONT A HANGOT NEM... tehát biztos valami gond van a hangkártya felismerésével... Nem mai gyerek a gép, de működik... Megnéztem Lavalys EVEREST-tel, hogy mik vannak a gépbe...
MIT TEGYEK, HOGYAN CSINÁLJAM MEG, HOGY LEGYEN HANG???
2009. jan. 16. 14:37
1/6 anonim válasza:
Ez nagyon sokaknál probléma(ha nem mindenkinél).
Én is szívtam vele. Annyi a dolog nyitja, hogy az alaplaphoz tartozó drivereket fel kell tenni.
Nekem pl nem volt az egyik alaplapomhoz ilyen telepítőlemez, ezért a másikhoz tartozóról raktam fel rá a dolgokat, de tökéletesen megy a dolog.
Esetleg megpróbálhatsz letölteni ilyen drivereket, szerintem minden alaplapgyártó honlapján fent vanna a szükséges fájlok.
2/6 anonim válasza:
Na szóval a hang drivert kell feltenni
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... így sikerült megoldanom... köszönöm!
2009. jan. 17. 00:50
5/6 Aceboy válasza:
Valaki tudna segíteni? Ma raktam újra az xp-t és ugyan ez a gondom és semmi driverem nincs nekem se. Alaplap: prescott 800 dual channel
6/6 torokildiko válasza:
Újratelepítettem a Windows XP-met SP3-mal... Nincsen semmi CD a harverekhez, de sztem mindent felismert... DE VISZONT A HANGOT NEM... tehát biztos valami gond van a hangkártya felismerésével???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!