Mi a különbség a notebook és a laptop között?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 20:39
1/11 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a vekker és az ébresztőóra között. Semmi.
2/11 anonim válasza:
Nagyon is van különbség: laptopnak a régebbi típusú hordozható számítógépeket hívták, amik a mai készülékekhez képest meglehetősen nagy méretűek, és nehezek voltak. Notebooknak a mai, korszerű hordozható számítógépeket hívják, de a két kifejezés mára valóban eléggé összeolvadt, ezért teljesen mindegy, hogy nevezed.
3/11 anonim válasza:
Előttem írónak teljesen igaza van, nem tudom miért pontoztátok le.
4/11 anonim válasza:
Az előtted szólónak pont, hogy nincs igaza...
A notebook a régebbi, a laptop pedig az újabb...
5/11 Sackboy válasza:
6/11 anonim válasza:
Amit régen laptopnak hívtak, azt ma notebooknak hívják.
7/11 anonim válasza:
a notebook és a laptop között nem tudom mi a különbség, de azt igen h a netbook az az úgynevezett "mini laptop"
8/11 schbandika válasza:
Aki kíváncsi a válaszra, annak a következőt ajánlom elolvasni!
9/11 Meeszaaros válasza:
Ma már semmi különbség nincs. Én a laptop szót használom, mert annak van magyar ejtése, így kevésbé éktelenkedik a magyar nyelvben, mint az angol notebook szó.
10/11 anonim válasza:
A notebook a Nagyobb laptop az kisebb képrnyőjű
És a képernyő miből készült az is más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!