Mit tegyek ha a képernyőillesztő nem válaszol utána helyreáll?
A Megoldás:
Windows 7 alatt
1.asztal jobb gomb Személyre szabás
2.Egyszerű kontrasztos témák közül kiválasztasz egyet
Vagyis az AERO témák-at ne használj!!!
Azért írja ki a hibát mert régi a videókari
Nekem NVIDIA GEFORCE 7300GT-nél írta ki a hibát!
Nekem is megjelent ez a hibaüzenet !
Megoldás:
azstal->jobb klikk-> Személyre szabás-> És válassz 1 kontrasztos témát vagyis NE AERO felületű témát!
Szivesen akinek tudtam segíteni
Nekem ugyanilyen gondom van régóta, minden játéknál csinálja ezt a gép. Win7 ulti 64bit. Először geforce 9800GTX-em volt. Először azt ajánlották vegyek nagyobb tápot a gépbe, hátha nem kap elég áramot. Lecseréltem nagyobb tápra, a hiba maradt. Oké. Lecseréltem a VGA-mat is, gondolván, hogy azzal van a baj. Vettem egy réginek nem mondható GTX560Ti-t. Ezzel a karival ugyanúgy fennáll a probléma, szóval mostmár erősen kétlem, hogy a VGA-val van a baj. Szerintem alaplap lehet, én arra tippelnék, de szerintem szoftveresen ezt a hibát nem lehet megoldani.
Ha mégis meg lehet, vagy van valakinek bármilyen ötlete, akkor én is vevő vagyok rá. Nagyon kellemetlen hiba.
PLS!Valaki irjon tippeket is varok.Percenkent lefagy a wowba.
e-mail:saierli_erich@yahoo.com
skype nev:saierli_erich.Elore is koszonom.
Mar megy a gepem!Video kartya kellett bele.
Sziasztok!
Sziasztok!
én kb 1 éven keresztül kerestem erre a problémára a megoldást, és a küzdelem győzelemmel zárult :)
2x2 gb ddr 3 ramom volt, ebből az egyiket ki kellett vennem. Kipróbáltam őket külön külön és bizony az egyik volt a ludas. Memtest illetve más tesztprogramok nem jeleztek hibát. Remélem tudtam segíteni.
Nekem a megoldást ez az oldal hozta el, remélem nektek is tudtam segíteni.
Sziasztok
Hasonló problémával küzködök én is.
Először a hűtőt cseréltem ki, mert a túlmelegedésre gyanakodott a szerelő, utána a tápot, majd most véglegesen a videókártyát. A szerelőnél rácsatlakoztattuk a gépet egy régi monitorra és hibátlanul futott. Itthon az LG FLATRON w2240-esen ugyanúgy panaszkodik. Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!