Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » IOS VISSZAÁLLÍTÁSA, hogy kell?

IOS VISSZAÁLLÍTÁSA, hogy kell?

Figyelt kérdés
Nagyon szépen kérlek, segítsetek! Letöltöttem az ios 10-et, és borzasztó, rettentően utálom, hogyan kell visszaállítani, a 9et? Ne linkeljetek légyszi oldalakat, mert már azt megnéztem, hanem valaki írja le nekem érthetően :( nagyon hálás lennék!!!
2016. szept. 22. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:

1.Telepíted a gépre az iTunes-t, ha még nem tetted meg.

2. Innen letöltöd a telefonodnak megfelelő IPSW-t: [link] Ha több olyan telefon van a listában, mint ami neked van (pl 5s-ből van global), akkor lehet ez nem lesz jó, akkor egy újat érdemes keresni. (Nem fogja feltenni a rossz firmware-t az iTunes).

3. Csatlakoztasd az iPhone-t a géphez, válaszd ki, hogy megbízható a PC.

4. iTunes-ban az iPhone képernyőjén shift nyomvatartása közben nyomd meg a restore-t (visszaállítás), ekkor feljön egy filekezelő ablak, itt böngészd be a letöltött ipsw-t.

Ennyi. A telefonodon megtalálható adatok el fognak tűnni, úgyhogy érdemes előtte lementeni őket (backup downgrade irányban nem szokott működni).

2016. szept. 22. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm, ez gyors volt, kedves vagy :)
2016. szept. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!