Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tegnap vettem egy gépet és...

Zoli1333 kérdése:

Tegnap vettem egy gépet és windows home van rajta, de mindig amikor bekapcsolom valami ugy megeszi a ramot hogy egyszerűen semmit sem tudok csinálni olyan lassú, szerintetek hogy lehet megoldani hogy ne egye meg?

Figyelt kérdés
64 bit-es a windows és 4gb ram van benne
2016. jún. 17. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
format c
2016. jún. 17. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent?
2016. jún. 17. 11:59
 3/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Valószínűleg azt, hogy rakd újra.

De a tippem :

Windows Update szokott ilyen dolgokat csinálni.

Nézd meg a feladatkezelőben melyik folymat fogja le (CTRL+SHIFT+ESC) Folyamatok fül és CPU oszlop szerinti sorbarendezés.

Ha az SVCHOST benne van a legtöbb processzort vagy memóriát használó folyamatok között akkor nagy valószinűség szerint az UPDATE a bűnös,

Nézd meg ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

Sok sikert.

üdv.

2016. jún. 17. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
msconfigban lődd ki annak az indítását, ami nem kell.
2016. jún. 17. 14:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen sok olyan fut hogy SVCHOST.Ilyenkor mi a teendő?
2016. jún. 17. 19:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Az update kikapcsolásával mególdódott a problémám, de most hogy kikapcsoltam az update-t ezzel későbbiekben lesz gond vagy nem?
2016. jún. 17. 19:46
 7/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Irtam két módszer az update megtartására.

Amúgy meg nézőpont kérdése a dolog, van aki felrakja és használja, van aki nem használja (esetlegesen ha szerviz pack jön ki, az operációs rendszszerhez akkor azt felrakja).

Ezt sajnos saját magadnak kell eldönteni. (Esetlegesen néha néha visszakapcsolod, és ráveszed a gépet a frissitésre)

Üdv.

2016. jún. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!