Miért fagy le a laptop?
Amiről szó van, az egy Eee ASUS laptop x16-96072, Intel Atom N450 proci.
Újratelepítettem a windowsot és rendszeresen lefagy. Ugyan úgy, mint eddig windows 7 home premium 32 bit lett rajta. 10 perc után lefagy a gép, teljesen befagy az egész, nem reagál semmire.
Ezek vannak rá feltelepítve, és ezt csinálja.. Nem tudtam kacsolódni a netre, azért telepítettem a látható drivereket.
Miért lehet ez? Mi csinálhatja ezt? Ötletek esetleg mit kéne csinálnom? Esetleg feltelepíteni valami újabb drivert? Hiányzik valami? Vagy túl sok mindent tettem fel rá? Vagy mi lehet a probléma? Általában böngésző használata során fagy le.. Befolyásolhat ez valamit? Egyszer volt olyan, hogy nem volt megnyitva böngésző, de általában böngésző használatakor fagy le.
Akkor igen, apránként teszteld. De mikori ez a gép, mert az N450 igen gyenge [link]
Milyen oprendszerrel kaptad ezt a gépet eredetileg? Nem Xp volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!