Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől áll le a játék? (bővebbe...

Mitől áll le a játék? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát,a problémám a következő.Amint elakarok iditani egy játékot az esetemben CS:GO-t elkezdi tölteni majd egyből kidob,rákattintok ismét megint kidob és harmadszorra pedig már fut rendesen .Többször is lepróbáltam mindig 3 szorra már működik.

A játék nem crack-elt megvettem.A gépem pedig zsir új 1 hónapos.

Már az elejétől kezdve csiálta ezt (1.inditásnál is),a játékot is most vettem a héten.

Valaki tudna segiteni hogy miért csinálja ezt a gépem?

2015. dec. 8. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy rosszul lett feltelepítve, vagy a géped nem elég neki.
2015. dec. 8. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Úgytudtam hogy a CS:GO nak viszonylag kicsi a gépigénye.

Egy ilyen laptopom van :

-intel Core i7-4720HQ 2.6Ghz boost up to 3.6GHz

-NVIDIA GeForce 840M 2GB dedicated Vram

-8GB DDR3 L Memory

-8GB SSD+1000 GB Hybrid HDD

Valami hozzáértő esetleg megmondhatná hogy akkor a gép-e a baj.Ergo gyenge.Bár barátom azt mondta hogy gond nélkül kéne futtatnia.

2015. dec. 8. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Most gyakorlatilag be sem enged.Ahogy rámegyek 1másodpercig bentvagyok majd egyből kidob e közbe viszont a játék fut.
2015. dec. 8. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:

a gépnek semmi gondja simán futnia kell egy olyan gépen!

esetleg a játkhoz feltelepítetted a DirectX-et? a visual cc-t? mert ha nem akkor telepítsd fel őket.

2015. dec. 9. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Driver hibanak tunik, a gepnek futtatnia kellene gond nelkul.
2015. dec. 9. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!