Energiatakarékos gép otthonra?
Köszönöm szépen!!
És a pcx.hu megbízható?
Néztem gépet boltban is (media markt), de ott drágábbak vannak, illetve ugye nekem semmit sem mondanak az adatok.
Tényleg köszönöm a segítséged!
#31 ez a hatranya amit ir cpu t nem tudsz erositeni csak alaplapcserevel egyut
de vegulis mindegy nem? ugysem ti cserelitek ki igy kesobb alaplapot is valtotok ha fejlesztenetek
ha nagyobb 3d teljesitmeny kellene akkor fm2+ A8 al jobban jarnal
ha jol tudom ennek is a maxa 65W ? (amelyik nem tuningos valtozat) bar lehet keverem
illetve fejleszthetoseg (i3, i5 (netan i7 ha edesanyad valami tervezo munkat is akarna kesobb :P) szoval ekkor pedig 1150 vagy 1151 foglalat kelene
megoldhatoak de kicsit dragabbak fogyasztasuk is kicsit tobb, es valojaban nem tudni igenylitek e tenleg
vga t azt tudtok ebbe is venni AM1 be lenyegeben jobb 3D telkesitmenyhez ez is eleg
mert komolyabb vga tenleg nagyigenyu jatekokhoz vagy 3D s programokhoz kellene
amit ketlek hogy tenleg hasznalnatok
Sims ek ezen is fognak futni... :) meg MineCraft is
"egy Samsung Pro 128/256 os ssd szerintem nem lenne penzkidobas vagy igen?:D"
Ez jobb vagy mi?:D
#38 kitudhassa hogy ma mar menyire jobb de regen a samsung pro szerias ssd jobb volt
illetve egy nagyobb (dupla) meretu lehet hasznos lenne,
kicsit gyorsabb is a nagyobb meretu ssd
de pcx.hu oldalon nincs szerintem viszont ha van P.O.C altal ajanlott Samsung EVO bol 256GB os akkor erdemes lehet megondolnod legalabb azt
#37 Full HD (1080p) 1920x1080 as filmet is lazan kell birnia (hardveres gyorsitas nelkul is)
4K t is szerintem birhassa de ilyenel nem foglalkoztam en :D nem olcso 4K ban gondolkodni
maguk a filmek is gigantikus meretuek, maga a 4K monitor is mereg draga,...
illetve aki 4K ban gondolkodik altalaban jatszana is igy vagyis tobb szazezres nagysagrendu gepben gondolkodik (ahol mar kisujjbol kell tudnia a videokartyanak a 4K tol nagyobb felhontasu filmeket is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!