Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Energiatakarékos gép otthonra?

Energiatakarékos gép otthonra?

Figyelt kérdés
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy otthonra szeretnék egy energiatakarékos számítógépet. A gép rengeteget megy, több mint 12 órát naponta, ezért fontos, hogy ne fogyasszon sokat:) Internetezésre,és youtube videók nézésére van használva. Nagyobb számítógépes játékok nincsenek is a gépen, nem játékra van használva. Esetleg, ha kész gép nincs energiatakarékos, akkor segítenétek összeállítani egyet? Nőként sajnos kínai minden:D
2015. nov. 10. 08:49
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasz. És adott esetben bővíthető egyébként? Bár én nem tervezem bővíteni, csak ha édesanyám lassúnak ítéli meg vagy akármi.
2015. nov. 10. 14:37
 32/47 P.O.C. ***** válasza:
RAM -ot, videokártyát, vehetsz még bele. Illetve háttértárakat. pl vinyó. Prociból most is a legjobb van benne, amit erre a foglalatra gyártottak.
2015. nov. 10. 14:40
 33/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!

És a pcx.hu megbízható?

Néztem gépet boltban is (media markt), de ott drágábbak vannak, illetve ugye nekem semmit sem mondanak az adatok.

Tényleg köszönöm a segítséged!

2015. nov. 10. 14:45
 34/47 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#31 ez a hatranya amit ir cpu t nem tudsz erositeni csak alaplapcserevel egyut

de vegulis mindegy nem? ugysem ti cserelitek ki igy kesobb alaplapot is valtotok ha fejlesztenetek

ha nagyobb 3d teljesitmeny kellene akkor fm2+ A8 al jobban jarnal

ha jol tudom ennek is a maxa 65W ? (amelyik nem tuningos valtozat) bar lehet keverem

illetve fejleszthetoseg (i3, i5 (netan i7 ha edesanyad valami tervezo munkat is akarna kesobb :P) szoval ekkor pedig 1150 vagy 1151 foglalat kelene

megoldhatoak de kicsit dragabbak fogyasztasuk is kicsit tobb, es valojaban nem tudni igenylitek e tenleg

vga t azt tudtok ebbe is venni AM1 be lenyegeben jobb 3D telkesitmenyhez ez is eleg

mert komolyabb vga tenleg nagyigenyu jatekokhoz vagy 3D s programokhoz kellene

amit ketlek hogy tenleg hasznalnatok

Sims ek ezen is fognak futni... :) meg MineCraft is

2015. nov. 10. 14:49
 35/47 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#33 dragabb, viszont lehet (igazabol biztos sajnos) gyengebbek teljesitmenyileg, tobbet fogyasztanak, es hardver minosegi gondjai lehetnek, nem beszelve arrol hogy az ilyen egyedi geposzeszerelesekre "szakosodott" helyek (mint pcx.hu) kicsit figyelmesebben es hozzaertobben szerelik a gepeket (altalaban) mint egy ilyen multi mindenes "muszaki" aruhazban (mibt mediamarkt) ahol 10 kesz gep jo ha van, es altalaban beugro tanoncok rakjak ossze a gepeket nem nagy odafigyelesel
2015. nov. 10. 14:54
 36/47 A kérdező kommentje:
Áh csak a facebook, youtube, hírcsatornák vannak használva:D Meg kép le/fel töltögetés:D
2015. nov. 10. 14:56
 37/47 A kérdező kommentje:
HD filmet lehet vele nézni?:D
2015. nov. 10. 15:12
 38/47 A kérdező kommentje:

"egy Samsung Pro 128/256 os ssd szerintem nem lenne penzkidobas vagy igen?:D"

Ez jobb vagy mi?:D

2015. nov. 10. 15:22
 39/47 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#38 kitudhassa hogy ma mar menyire jobb de regen a samsung pro szerias ssd jobb volt

illetve egy nagyobb (dupla) meretu lehet hasznos lenne,

kicsit gyorsabb is a nagyobb meretu ssd

de pcx.hu oldalon nincs szerintem viszont ha van P.O.C altal ajanlott Samsung EVO bol 256GB os akkor erdemes lehet megondolnod legalabb azt

2015. nov. 10. 15:50
 40/47 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#37 Full HD (1080p) 1920x1080 as filmet is lazan kell birnia (hardveres gyorsitas nelkul is)

4K t is szerintem birhassa de ilyenel nem foglalkoztam en :D nem olcso 4K ban gondolkodni

maguk a filmek is gigantikus meretuek, maga a 4K monitor is mereg draga,...

illetve aki 4K ban gondolkodik altalaban jatszana is igy vagyis tobb szazezres nagysagrendu gepben gondolkodik (ahol mar kisujjbol kell tudnia a videokartyanak a 4K tol nagyobb felhontasu filmeket is)

2015. nov. 10. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!