válasza:Kapcsolódó kérdések:
Legutóbb egy 40 perces sorozat megnézése után is csak alig negyed óra volt hátra. fényerő nincs maximumon, repülő üzemmód is be volt kapcsolva.
Telepítenem kell egy patchet egy játékhoz de nem a game, hanem a főmappába. Tallózni kell de ott a sajátgépben nem találom az adott mappát, ahová telepítenem kéne a total commanderben viszont igen, így azonban nem lehet telepíteni. Mi tévő legyek!?
10e forint körüli árban. Hogyan kössem őket össze?
A gépemen 2 rendszer volt korábban feltelepítve: egy Windows és egy Linux. Windows alól megszüntettem a linuxos partíciót, majd a következő indulásnál már nem tudott bootolni a gépem, hanem valami olyasmit írt ki, hogy error Grub vagy valami hasonló. Hogyan tudnám...
Tudom, hogy a windows nehezen látja a linuxos rendszert, de engem fordítva érdekel, linuxról windowst elérni, két külön belső vinyóról.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!