Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Alias (freemail) beállítása...

Alias (freemail) beállítása Gmail alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a gmailben régebben be lehetett állítani úgy az alias címeket, hogy a gmail szerverét használta küldőként, de ez az opció most eltűnt (!!!) és SMTP beállításokat kér az alias (freemail) címhez. Mit kell itt magadni, mert a freemailnek tudtommal nincs SMTP szervere?

2014. nov. 25. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

pedig van

2014. nov. 25. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:
A mail.t-online.hu-t kipróbáltam és egyik porton sem működik! Ugyanezt az oldalt dobta a Gugli amikor próbáltam megoldást keresni!
2014. nov. 26. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:

mail.t-online.hu

Már nem létezik !! régen így volt hogy ha freemailos cimed volt akkor volt t-online.hu is

DE szolgáltató függö

szivesen

2014. nov. 26. 12:18
 4/5 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! De, ne haragudj, pontosan mit is? Mert megoldásnak ez nem megoldás! Köszi még 1x!

Valaki másnak 5lete?

2014. nov. 27. 00:48
 5/5 anonim válasza:
Ez engem is erdekelne. A freemailes rendszer mar eleg elavult, jo lenne ha csak gmailbol tudnam kezelni az egeszet. Probaltam az osszes portot mindket smtp cimmel de semmi... :(
2015. febr. 24. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!