Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A facebookon feltöltöttem egy...

A facebookon feltöltöttem egy képet prof képnek, és az a . Levágja a képet és nem teszi ki az egészet, miért van ez? Hogy lehet az egészet feltenni? HELPPPPP

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 17:56
 1/3 Lajos54 ***** válasza:
80%
Nézd meg, mekkorák (és milyen alakúak) általában a profilképek (valahol egyébként írja is a face a méretet). Ahhoz kell arányítani a feltenni szánt képet, így előre be tudod állítani, hogy olyan legyen, ami teljesen megjelenik.
2014. okt. 27. 10:50
 2/3 anonim válasza:
100%

Én pont tegnap akartam feltenni egy profilképet, erre nézem... le akarja vágni a kép széleit....kicsit lettem csak rohadt ideges :DD ott mondtam a magamét, hogy úristen, beperelem őket...normálisak?!!?!? stb. :DDD

DE MA RÁJÖTTEM HOGY KELL :333 B-|

Valamit babrálni kell fészen, hogy a bélyegképednél ne legyen kép hanem az a kétszínű kép legyen ami ugye azt jelenti, hogy nincsen képed. Na mivel...ha nincsen képed, a fész a kezdőoldalon legfelül elkezd neked reklamálni, hogy: Jaaj tegyél fel egyet, hogy könnyebben megtaláljanak az ismerőseid... stbstb.

OTT VAN EGY ZÖLD GOMB. Rá van írva, hogy kép feltöltése. Ha azzal próbálod meg, működnie kell. Nekem MA működött....és boldog lettem *OOO*

Remélem a jövőben is működni fog így...nagyon gáz ez a négyzetes marhaság :SSS

Remélem neked is működik majd :)

TERJESZD AZ IGÉT!!! :DDD

2014. okt. 29. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
telefonról sikerült nekem böngészőben megnyitva a facét. a képet megnyitod ami már fent van a profilodban valahol és alul a "beállítás profilképként" lehetőségre kattintva rendes méretben rakja ki profilképnek
2015. jan. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!