Az eljárás belépési pontja. ötlet, hogy mitől lehet?
Figyelt kérdés
Új gépet vettem,és letöltöttem mozzilat + msn-t. Ha belépek mozzilaba vagy rámír valaki msn-en,vagy én írok rá másra ez a hibaüzenet jön:Az eljárás belépési pontja(_except_handler4_common)nem található a DLL-ben (msvcrt.dll). Ötlet,hogy mi baja van?2009. dec. 1. 21:48
2/9 anonim válasza:
C: windows/system32/dwmapi.dll ezt töröld ki, ha Xp-d van és megoldódik!
Üdv.
3/9 anonim válasza:
szerintem attol van, hogy directX 10 et tettel XP re. nekem is azota ezt csinalja. atneveztem dwmapi.dll-t, most ugy nez ki jo lett
4/9 Roscoe válasza:
Ez a megoldás nálam is működött!
5/9 anonim válasza:
Nekem is a DX10 telepítése után közvetlenül jött elő. Köszi, a megoldás működött.
6/9 frencsy válasza:
Nekem akkor jött, mikor felraktam a messenger! de át helyeztem a dwmapi.dll-t és most nincs hiba üzenet!Köszönhetően a hasznos tanácsért! Kösz!!
7/9 anonim válasza:
Nálam ugyanez a probléma, de az msvcrt.dll nincs a windows/system32/ helyen, sőt sehol sem a winyón. Milyen egyéb dll-ek okozhatják a problémát?
(Ez az XP példány két napja van fenn.)
8/9 XY33 válasza:
Mivan akkor ha nincs benne az a dll fájl a mappába?Van más ötlet?
9/9 eposz válasza:
Srácok segitsetek ezt hozza be az opera exe-nel Az eljárási pontja (CancelPChangenotify) nem található a DLL-ben ezt irja és nemtudok videot se nézni mi lehet a problem??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!