Belassult a Win7 Ultimate x64 frissen telepített op. Egyik napról a másikra. Ötletek? 2GB DDR2-es ram van a gépbe, de abból alapjáraton 1,3-1,5gb-ot eszik
Ahha ez mind szép és jó, de a rendszer nincs 1hetes és CCleanerezek minden nap legalább 1x, csináltam már töredezettségmentesítést vmint CHKDSK-et is futattam.
Szóval ha szemét van rajta az kizárólag csak az egyik Windows frissítés lehet, csak azt nem tudom melyik.
Csinálj vírus és kémprogramkeresést,a Ccleanertöl ne várj csodát csak kis részét takarítja a rendszernek,tedd fel ezt a két progit ez mindent megcsinál ami a gépnek kell,az új op rendszer sem hibamentes nálam telepítés után több ezer hibát és biztonsági kockázatot junka fájlt takarítanak ki az említett programok.Töröld az ismeretlen programokat, a bővítményeket tiltsd le vagy töröld ami nem szükséges.
Ez pedig egy kémprogi.
A win 7 nemigazán jó operácios rendszer persze ho
gy lasú meg régi is az a rendszer. Természetesen ha vírus van a gépen az is betudja lasitani a gépet. Szerintem telepitsd fel a win 8 at az gyors és Avast vírusirtot rakj fel az megbizható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!