Tényleg zárolva lett a számítógépem?
Gratulálok, sikeresen beszedtél egy vírust.
Véletlenül se fizess!
Futtass vírusirtót. (Sőt a legjobb lenne egy teljesen gép újra telepítés.)
(Azért remélem nem gondoltad komolyan az üzenetet.... Nem gondolhatod, hogy a rendőrség ilyet csinálna...)
Cucu01:
Ugyanez az én problémám is...A gépem nem reagál semmire,nem tudok elindítani egy vírusirtót sem...Semmire nem reagál,semmi billentyűzetre...
Segítség!!!
A Kaspersky Rescue Disk-kel sikerült leszednem, de több órába telt.
Csökkentett módban fertőzésmentesen el lehet indítani a gépet. Az ingyenes programot le kell tölteni, majd cd-re írni, vagy usb-re és arról bootolni. Az internetkapcsolat továbbra is szükséges lesz, mert frissítenie is kell magát a víruskereső adatbázisának.
Amennyiben bootolható usb-t akar valaki készíteni (2 órába telt, mire rájöttem), ne engedje, hogy a segédprogramként telepítendő "rescue2usb" alkalmazás az usb-re csomagolja ki magát, hanem egy teljesen külön (eltérő)könyvtárba, mint ahol a letöltött lemezkép-fájl (kav_rescue_10.iso) található.
Megjegyzés: a második futtatásra sikerült végleg kiirtanom. A második alkalommal már nem jelöltem be a merevlemezeket (c; d) , elegendő volt a víruskereső által felajánlott két bejelölés, ami feltehetően csak a rendszer és indítófájlokat ellenőrzi.
A magyar rendőrség azt ajánlotta az internetszolgáltatóknak, hogy az alábbiakat ajánlják az ügyfeleik figyelmébe ezzel a vírussal kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!